هاناگلم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 206 عنوان ژل لب 1784 بازدید | 41 پست سلام دوستان من دیروز ژل لب زدم امروز خیلی ورم داره کسی تجربه دارهفکر میکنم چون زیاد زده اینجوری شده نمیتونم بخندم لبام درد میگیره یا زیاد لبامو باز نمیشه از ورم تعداد رای : 4 نظرسنجی ورم ژل لب کسی تجربه ی تزریق ژل لب داره؟ 0 0% ورمش تا چند روز طبیعیه؟ 4 100% 1401/05/26 | 13:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariya_1461 عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 17413 میگن سه یا چهار روز ورم داره چیزای داغ نباید بخوری تا یک روز هم نباید رژ بزنی با ژل لب میشه یکم فاصله لب یا بینی رو کم کرد؟ ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
هاناگلم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 206 میگن سه یا چهار روز ورم داره چیزای داغ نباید بخوری تا یک روز هم نباید رژ بزنی با ژل لب میش ... چون برجسته میشه لب بالا یکم کم میشه فاصله
elishokohi عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 1468 چون برجسته میشه لب بالا یکم کم میشه فاصله عزیزم ورم تا ۳هفته طبیعیه تازه بعد ۳هفته اون ورم ها کم و کمتر میشه نهایی معلوم میشه که باید ترمیم کنیمن ۱مرداد زدمبد شد خیلی وارد نبود ۳روز پیش واسه ترمیم رفتماوکی کرد ولی گفت باید۱ماه دیگم بیای ببینم 😍بهترین همسر و دختر دنیارو دارم😍
هاناگلم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 206 عزیزم ورم تا ۳هفته طبیعیه تازه بعد ۳هفته اون ورم ها کم و کمتر میشه نهایی معلوم میشه که باید ترمیم کن ... امیدوارم همینجوری باشه من از این شمل در بیام لبام ورمش ی جوریه که اصلا فرم نداره ،گوشه هاشم ورم کرده ،بیشتر زشت شدم تا زیباشما الان راضی هستید؟شمام روزای اول ورم زیادی داشتید؟راستی اینکه دست میزنی لب سفته و مثل سنگه چی؟درست میشه؟
کلوچههه عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 488 امیدوارم همینجوری باشه من از این شمل در بیام لبام ورمش ی جوریه که اصلا فرم نداره ،گوشه هاشم ورم کرده ... عکس بزار
هاناگلم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 206 عکسو بد گرفتی ولی لبات حالت داره ک خوب میشه بعد یه مدت نترس ممنونم که امیدواری میدی🙏🏻عکسای پیجای اینستارو میبینی خیلی زیبان
کلوچههه عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 488 ممنونم که امیدواری میدی🙏🏻عکسای پیجای اینستارو میبینی خیلی زیبان فداببین اونا از زاویه خوب میگیرن و رژمی زنن توام اگه یه عکس کامل بگیری بعد برشش بدی همون جوره
کلوچههه عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 488 ببین این یکی خیلی بهتر از اونه قشنگه عزیزم فقط بیا وسط لب پایینتو یکم بزن بعد ببین چقد قشنگه
elishokohi عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 1468 امیدوارم همینجوری باشه من از این شمل در بیام لبام ورمش ی جوریه که اصلا فرم نداره ،گوشه هاشم ورم کرده ... آره گلم ژل باید تو لب باز بشه فرم بگیرهورم تا ۳هفته روش حساب کنولی لبامو خییلی فرم نداده واسه ترمیم بگو وسط لبتو بزنهمنم واسم نزده بود ولی رفتم جای دیگه درستش کرد 😍بهترین همسر و دختر دنیارو دارم😍
هاناگلم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 206 آره گلم ژل باید تو لب باز بشه فرم بگیره ورم تا ۳هفته روش حساب کن ولی لبامو خییلی فرم نداده واسه تر ... جدا سه هفته طول میکشه ورمش بخوابه؟من میگم همینم بزرگ شده ،دیگه حوصله ی دستکاریشو ندارم منتظرم ورمش بخوابه و سفتیش که اذیتم میکنه از بین بره
هاناگلم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 206 آره گلم ژل باید تو لب باز بشه فرم بگیره ورم تا ۳هفته روش حساب کن ولی لبامو خییلی فرم نداده واسه تر ... میشه ببینم لباتو