2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر راهی به جز گوشی بازی که اون بچه رو نابود میکنه،بگرد ببین کی با چه خوراکی بدتر میشه کشف من موز و شکلات هست،سعی کن رو تغذیه اش بیشتر نظارت کنی تا بفهمی،خودت بازی های جدید بگذار جلوش تا با کشفیات خطرناک خودش رو تو خطر نندازه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اول بایدمشخص شه بیش فعال هست یانه

سن تشخیص از۶سال به بالا هست

اونم بعداز مدت ۶ماه

شما کاری که باید بکنی اینکه وارد این کانال شووتخصصی تر به عنوان مادر اول بچه بیش فعال ونیازهاش شناسایی کن

✴️پاتوق بیش فعالی

🤸🤸#بیش_فعالی فهم تفاوت هاست
💢 ادمین پاتوق
@Admin_patoghemadarane
🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/2496659604Cd8e7d199fe

به عنوان مادر حتماً دیدی که گاهی بچه تون پرانرژی‌تر از روزهای قبل هست، دائم شیطونی و جنب‌وجوش و فعالیت می‌کنه، نمی‌تونه برای مدت طولانی سر انجام تکالیفش بشینه و… این حالت ها در بیشتر بچه ها گاهی پیش میاد و طبیعیه

مطمئنا پیش اومده که از دست کاراهای بچه ها کلافه بشیم ولی باید حتما حتما فقط پزشک متخصص تشخیص بیش فعالی رو درمورد بچه مون بده 

اما چقدر درباره اختلال کودک بیش فعال اطلاعات داری؟  اگر بچه شما فقط پر جنب‌وجوش و فعال باشه، خرابکاری کنه یا پر سر و صدا باشه یا دست به کارهای مختلف بزنه به نظر خودتون می‌تونیم بهش برچسب بیش‌ فعالی بزنیم؟

سایت بازی بوک مقاله ای داره که علائم، علل، راه‌‌های برخورد با کودک بیش فعال و درمان این اختلال را به طور واضح و کامل توضیح داده و راهکار و بازی های کم خرج و خوبی هم برای درمان گفته