به نظر من هیچ کس حق نداره در مورد بعضی چیزا نظر بده از جمله اینکه بچه بیار یا بازم بچه بیار... و وقتی یه آدم فضول بی ادب چنین دخالتایی میکنه جواب آماده ای ندارم که بهش بدم میخوام دندون شکن باشه و بی احترامی هم نشه بلدین کمکم کنین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آدم بیشعور بیشعور با جواب فقط بیشعور تر میشه و کولی بازی درمیاره و اون میشه حق به جانبه همیشه جواب بپیچون بگو میارم اینو بگی دیگه دست از سرت برمیدارن به جایی اینکه توضیح بدی یا بگی به تو چه
شبهایی در زندگیام بود که خیال میکردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد، اما صبح شد..
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
بگو اگر جواب من مشکلات زندگبتو حل میکنه مشکلی نیست
You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
بگو خودمون تصمیم میگیریم کِی بچه بیاریم بعدم یه جوری نگاش من بغهمه به اون هیچ ربطی نداره
به هرچی بخوای میرسی!! من دو هدف تو زندگیم دارم! ۱:معلم شدنم۲:کاهش وزن ۱۱کیلویی!! هرروز قراره علاوه بر تاپیک های شخصی دوتا تاپیک بزنم: تاپیک غذا و کالریی که اون روز استفاده کردم و تاپیک ساعت مطالعه و حسم نسبت به اون روز... برا موفقیتم صلوات بفرستید متشکرم...