2777
2789

سلام 😎🖐️برای کارمند بانک کدوم بهتره 

میدونم بعضا آشنا میخواد🥹 اما خوشبینانه هم میشه با آزمون بانک وارد شد بعد فارغ تحصیلی 😌

مهربون باشیم باهم 🙃☘️🌼🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیریت بهتره بخصوص برای ادارت و بانکها .... بعدش حسابداری .....مدیریت انور بانکی زیاد به درد بخور ن ...

کدوم مدیریت؟ مالی ؟دولتی ؟ بازرگانی ؟ 

مهربون باشیم باهم 🙃☘️🌼🌱
من فوق لیسانس اقتصاد دارم.....اول مدیریت بخصوص دولتی و بازرگانی و بعدش حسابداری ...فقط اقتصاد نرید ک ...

مدیریت دولتی بهتر از مدیریت امور بانکیه ؟ 

مهربون باشیم باهم 🙃☘️🌼🌱
صدالبته ......مدیریت گرایش بازرگانی دولتی و مالی......خیلی خوبن

چرا مدیریت امور بانکی خوب نیست آخه اسمشم بیشتر به بانک میخوره 😶

مهربون باشیم باهم 🙃☘️🌼🌱
چرا مدیریت امور بانکی خوب نیست آخه اسمشم بیشتر به بانک میخوره 😶

عزیزم ...من راهی رو رفتم که هنوز ابتدای اون هست ....من با فدق لیسانس اقتصاد بیکارم ....میخوا برلی چی خودتو اذیت کنی ....تو کشورمون اولین استخدامی ادارات و بانکها اول مدیریت هستش بعدش حسابداری ....خیلی جاها با لیسانس مدیریت نیگیرن...

ای کاش همون روز که خواستم برم دانشگاه کسی بهم میگفت برومدیریت که بهتره با معدل 19 فدق لیسانس بیکارم و استخدامی رشتمون تقریبن صفر هستش....

عزیزم ...من راهی رو رفتم که هنوز ابتدای اون هست ....من با فدق لیسانس اقتصاد بیکارم ....میخوا برلی چی ...

عزیزم منم خودم سرچ که کردم نظرم رفت رو مدیریت اما موندم کدوم مدیریت بهتره برای بانک (حسابداری هم اشباع شده انگار)

مالی دولتی بازرگانی یا امور بانکی 🤔🤷🏻‍♀️

مهربون باشیم باهم 🙃☘️🌼🌱