2777
2789
عنوان

برداشت تخمک برای ای وی اف

111 بازدید | 7 پست

سلام دوستان، می خوام بدونم بعد از برداشتن تخمک توسط دکتر برای ای وی اف بعد اون درد طبیعیه، من دوشنبه این عمل رو انجام دادم و امروز هنوز کمی درد دارم مخصوصا وقتی نشسته هستم می‌خوام وایسم. شنبه باید ترنسفر انجام بشه. به‌نظر شما مشکلی هست؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸ تا تخمک گرفتن، ۷ تا خوب بود ، ۴ تاش رو لقاح دادن.

من آلمان هستم و اینجا کاغذ بازی زیاده و هی مشاوره و اینا ولی کلا وقتی برای اولین سنوگرافی که روز دوم پریودم رفتم تا ببینم وضعیت تخمک ها چطوره دو ماه گذشت ، چون برای دارو باید از روز دوم پریودم استفاده می کردم باید صبر می کردم. 

۸ تا تخمک گرفتن، ۷ تا خوب بود ، ۴ تاش رو لقاح دادن. من آلمان هستم و اینجا کاغذ بازی زیاده و هی مشاو ...

اره تقریبا مثل اینجاست منم دو ماه بعد اولین سونوم طول کشید تا پانکچر بشم.من ولی ۱۵ تا تخمک داشتم هشت تا جنین شد.ولی چون هایپر شدم برای دو تا سیکل بعد انتقالم گذاشتم خودم میخوام صبر کنم بعد انتقال بدم