2777
2789
عنوان

تجربه ی خوردن مارمولک

1364 بازدید | 29 پست

کسی تا حالا مارمولک تو غذا یا چاییش افتاده بخوره؟ چیزی میشه؟ 

مارمولک تو چایی افتاده شوهرم و چن نفر خوردن چیزی میشه؟ 🤔

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور ندیدنش 

پشه ک نیس بزرگه دیده میشه

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

کی خوردنن؟ پاشو برید دکتر سریع

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

مارمولک سم خیلی بدی داری 

𝑻𝒉𝒆𝒔𝒆 𝒅𝒂𝒚𝒔, 𝑰'𝒎 𝒍𝒆𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑮𝒐𝒅 𝒉𝒂𝒏𝒅𝒍𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒂𝒃𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒆 این روزا همه‌ چی رو می‌ سپارمـ دست خدا که خودش هر چیزی که از توان من خارجه رو راست و ریسش کنه💭🌸

من یه سرویس داشتم پیر بود ولی جوونی راننده بیابون بوده بعد میاد برا خودش تخم مرغ درست کنه یه مارمولک از توش رد میشه بعدش یه غده میگیره بنده خدا ۴.۵ سال پیش مرد

ایشالله ک برای شما چیزی نمیشه