2777
2789
عنوان

پسره خودخواه ،😡

135 بازدید | 11 پست

سلام دوست جونیا ...انقدر حرصم گرفته یه آقا پسر مجردی تو ساختمونمون هست که مجرده و کلی زن صیغه ای داره رفتن واسش خانمی واسه ازدواج انتخاب کنن گفتن که دختر قبلا نامزد کرده اینم گفته نه دست خوردست ...این حجم از پرویی و بی حیایی از کجا میاد ؟یگی نیست بگه تو که خودت سالی ده نفر صیغه میکنی ....با افتخارم واسه همیایه ها تعریف میکنن

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینارو کاریشون نداشته باشید اینا نمیدونن پدر واقعیشون کیه حالی ب حالی ن

انقدر بدم اومد راجع به اون دختر این حرفو زدن و هر دختری میبینن به خودش رسیده میگن خرابه

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
ولش این یروز چوبش رو میخوره

انشالله ...پسره بیشعور ...

انقدر بدم اومد راجع به اون دختر این حرفو زدن و هر دختری میبینن به خودش رسیده میگن خرابه

اینارو حتی نباید جواب سلامشونُ داد بزا هر فکری میخان بکنن بکنن اینا اگ فک کردن بلد بودن ی فکری ب حال خودشون میکردن

اگه جایی شرکت کردم یعنی تاپیک یا سطح گیرایی اون فرد ، ارزش وقت گذاشتنشو داشت...«««کاربری دست دونفره»»»
اینارو حتی نباید جواب سلامشونُ داد بزا هر فکری میخان بکنن بکنن اینا اگ فک کردن بلد بودن ی فکری ب حال ...

من اصلا آدم حسابشون نمیکنم ...مادرش واسه همه تعریف میکرد شنیدم ..

بره بمیره احمق

بدبخت اون زنی که میخواد زنش بشه هزار جور مرض میگیره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بره بمیره احمق بدبخت اون زنی که میخواد زنش بشه هزار جور مرض میگیره

جااب اینجاست که دختر چشم و گوش بسته هم میخواد

جااب اینجاست که دختر چشم و گوش بسته هم میخواد

همه همینن

اونی که خیلی ببخشید هرزست یکی گیرش میفته که آفتاب مهتاب ندیده هست

اما اونی که با خداست و حتی یکبار به بیراهه نرفته و تمام عمر با شرافت زندگی کرده یکی گیرش میفته هرزه

اینو با چشمای خودم دیدم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
همه همینن اونی که خیلی ببخشید هرزست یکی گیرش میفته که آفتاب مهتاب ندیده هست اما اونی که با خداست و ...

متاسفانه منم دیدم