2777
2789

نمیدونم چرا تاپیکت بسته شد، اینو برا تو نوشتم بخون

ببین اگر حرف منو گوش میدی باید بگم که نه سرسری بخاطر سن کمت ردش کن...نه سرسری بخاطر پولش قبولش کن...

اول بشین با خودت فکر کن، ویدیوهای خودشناسی ببین که ببینی آیا تو خودت به بلوغ عقلی و فکری رسیدی یا خیر...مثلا بنویس از طرف مقابلت چی میخای تو زندگی؟ ایده آلات چی هستن؟ چندتا کتاب بخون و اگر میتونی پیش یکی دو نفر مشاوره هم برو....اگر این موردو اوکی کردی و مشاور بهت گفت آمادگی ازدواج داری(پس اول از شناخت خودت و قوانین زندگی شخصی خودت شروع کن)، دوم میرسیم به شناخت طرف مقابلت، ریز به ریز اخلاقیاتش، اهدافش، طرز رفتار با اطرافیان مخصوصا خواهر و مادرش، از گذشته اش، دلیل انتخاب تو و خیلی موردهای دیگه، وقتی به نتیجه مثبت در موردش رسیدی میرسیم به شروع اشنایی و مشاوره رفتن های قبل از ازدواج، تو تمام رفتن اومئن ها سعی کن فقط و فقط پای عقل و منطقت وسط باشه، برای درگیر شدن احساسات خیلی وقت هست....اگر مشاوره بهتون مجوز شروع ارتباط داد حداقل 6ماه الی یک سال بدون محرمیت باهم در ارتباط باشید تا اخلاقتون دستتون بیاد ..... قطعا مادرت هم ببینه انقدر دختر عاقل و منطقی هستی و درست انتخاب کردی به نظرت احترام میزاره

مهربونا واسه خوشبختی و آرامش خودم، همسرم و زندگی تازمون صلوات بفرسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه حاضرنیستم بخاطریه شوهرپولدارازاهدافم ومستقل شدن وبقیه ارزوهام دست بردارم

چند سالته؟ اهداف و ارزوهات چیه؟  منظورت از مستقل شدن چیه؟؟ 

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
منکه حاضرنیستم بخاطریه شوهرپولدارازاهدافم ومستقل شدن وبقیه ارزوهام دست بردارم

شوهر اگر درست انتخاب بشه تو مسیر رسیدن به اهداف و آرزوهات کمکت میکنه و پشتیبانته عزیزم

اسی جانم برای امضاتون صلوات فرستادم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
خیلی چیزا دوست دارم روی پای خودم وایسم بدون هیچ مردی

خب این مستقل شدن نیست،  مرد گریز بودنه،  وگرنه هستن کسایی ک ازدواج میکنن و روز به روز هم پیشرفت میکنن

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
اسی جانم برای امضاتون صلوات فرستادم

مرسی فداتشم...هرچند این زندگی مال 4سال پیش هست...باید امضام عوض کنم  

خیلی چیزا دوست دارم روی پای خودم وایسم بدون هیچ مردی

شوهر خواهر من شده حامی و پشتیبان برای موفقیتاش 

خواهرم بیست سالشه شوهرش پولداره براش موسسه تحصیلی راه انداخت اینم شده رییس 

شوهر خواهرمم 28سالشه ها ولی خر پوله 

پس همیشه شوهر کردن بد نیست