من با یکی از همکلاسی هام حدود ی سال پیش دعوا کردم مدرسه هام آنلاین شده بود داشتیم امتحان آنلاین میدادیم من نصف سوالارو نوشتم بهم گفت ب منم بفرست منم براش فرستادم اون تموم کرد من ی سوالو مونده بودم گفتم جوابشو بگو گفت ن ن معلم شک میکنه جوابامون شبیه همه حالا امتحانم عربی بود😑😂 هیچی دیگ منم گفتم نخواستیم بابا اسکل گدا بعد دیگ بلاکش کردم .بعد امسال ک مدرسه حضوری شد من و این افتادیم تو ی کلاس داشتم با دوستم حرف میزدم ک اومد منت کشی ک ی ساله ندیدمت بعداز دعوا ناراحت ک نشدی از دستم میخواستم خفش کنم 😑😂
بعد این اومد اینستا من و فالو کرد اومد پیام داد بک بده بک بده ندا منم بک دادم .چند روز بعد با رفیق صمیمیم بحثش شد سر کراشش من این وسط کاره ای نبودم پس فرداش دیدم از اینستا آنفالوم کرده ولی من هنوز پیجشو دارم این رفت رو مخم رفتم پیام دادم گفتم تو ک آنفالو میکنی ریمو کن من علاقه ندارم پیج ا.سکلی مث تورو ببینم اینم جواب داد ی کم دعوا کردیم دعوا تموم شد ولی مامانش هنوز هروزززز داره زنگ میزنه بم تهدیدم میکنه میام دم خونتون ب دخترم چی گفتی داره گریه میکنه 😑🤦🏽♀️زنگ زد ب آبجیم مامانم هنوزم با خطای مختلف زنگ میزنه چیکار کنم بکشه بیرون از من😐💔