2777
2789

من با یکی از همکلاسی هام حدود ی سال پیش دعوا کردم مدرسه هام آنلاین شده بود داشتیم امتحان آنلاین میدادیم من نصف سوالارو نوشتم بهم گفت ب منم بفرست منم براش فرستادم اون تموم کرد من ی سوالو مونده بودم گفتم جوابشو بگو گفت ن ن معلم شک می‌کنه جوابامون شبیه همه حالا امتحانم عربی بود😑😂 هیچی دیگ منم گفتم نخواستیم بابا اسکل گدا بعد دیگ بلاکش کردم .بعد امسال ک مدرسه حضوری شد من و این افتادیم تو ی کلاس داشتم با دوستم حرف میزدم ک اومد منت کشی ک ی ساله ندیدمت بعداز دعوا ناراحت ک نشدی از دستم میخواستم خفش کنم 😑😂

بعد این اومد اینستا من و فالو کرد اومد پیام داد بک بده بک بده ندا منم بک دادم .چند روز بعد با رفیق صمیمیم بحثش شد سر کراشش من این وسط کاره ای نبودم پس فرداش دیدم از اینستا آنفالوم کرده ولی من هنوز پیجشو دارم این رفت رو مخم رفتم پیام دادم گفتم تو ک آنفالو می‌کنی ریمو کن من علاقه ندارم پیج ا.سکلی مث تورو ببینم  اینم جواب داد ی کم دعوا کردیم دعوا تموم شد ولی مامانش هنوز هروزززز داره زنگ میزنه بم تهدیدم می‌کنه میام دم خونتون ب دخترم چی گفتی داره گریه می‌کنه 😑🤦🏽‍♀️زنگ زد ب آبجیم مامانم هنوزم با خطای مختلف زنگ میزنه چیکار کنم بکشه بیرون از من😐💔

چه مامان مسخره ای😐

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی خودش خسته میشه میکشه بیرون.... یبار دیگه با خط مختلف زنگ زدبگو مخابراتم اینقدر خط ندا ه شما این همه خط داری.... اگه گفت میام در خونه و اینا بگو بیا دخترام بیار تا برات توضیح  بدم حرف من گریه نداشته فقط نمیخواستم با کسی که دم ومی مزاجه دوست باشم همین

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
چند سالتونه 😑🤦🏻‍♀️ این کارا چیه خدایی  نه قهر کنید نه بی احترامی  اگه واقعا باهم حال ...

بخدا من اصن کاری نداشتم کارش رفت رو مخم کلی التماس میکرد بک بده بعد سر رفیقم من و آنفالو کرد😐💔

هیچی خودش خسته میشه میکشه بیرون.... یبار دیگه با خط مختلف زنگ زدبگو مخابراتم اینقدر خط ندا ه شما این ...

آخه با هر خطی ک ب من زنگ میزنه ب خانوادمم زنگ میزنه بخدا انقد شماره بلاک کردم خسته شدم 😐💔

آخه با هر خطی ک ب من زنگ میزنه ب خانوادمم زنگ میزنه بخدا انقد شماره بلاک کردم خسته شدم 😐💔

نهایتش بیاد درخونت ن یا کل ماجرارو براش بفرس با پیام یا واتس آپ.... برای خطم همون که گفتمت بگو 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی