2777
2789
عنوان

بچم سقط شد 🥺😢

353 بازدید | 16 پست

نمیدونستم حامله تو این ماه هرشب دوتا قرص بعضی وقتا هم ک یادم میرفت بخورم بعد ک یادم میومد چندتا قرص ضد بارداری میخوردم 

هفته پیش دیدم دو هفته زودتر از موعود پریود شدم اولش فکر کردم طبیعیه بعد ک دو هفته شد و تموم نشد رفتم دکتر فهمیدم باردار بودمو الانم بچه داره دفع میشه 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺

بچه میخواستی؟ 🥲🥺

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 
بابا چرا ازاین قرصا مصرف میکنین اخه مگ نکیدونین هزارتا مشکل واس بدن ایجاد میکنن اه ازدست شما

چون عقد هستیم هنوز مجبورم بخاطر باردار نشدن بخورم 

الانم چون همسرم خیلی بچه دوست از دیشب تو خودشه ناراحتم 

چون عقد هستیم هنوز مجبورم بخاطر باردار نشدن بخورم  الانم چون همسرم خیلی بچه دوست از دیشب تو خو ...

چقد کارت اشتباهه عزیزم از روشای دیگ استفاده کن والا منک چهارساله عروسی کردم قرص نمیخورم