2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطرکولر....

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 88 پست
شوهرم جاشوجداکردگرمایی نزدیک کولرمیخوابه منم کولراذیتم میکنه دوستندارم جدابخوابه

چیکار کنه ؟ به خاطر اینکه شما سرمایی هستی شوهرت تا صبح از گرما بپزه و نخوابه ؟

یکم منطقی باش لطفا

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن من دوستندارم جدابخوابه عادت میکنه خب بخاطرکولررفت😢😢

خیلی اگه ناراحتی ، خودت برو زیر باد کولر بخواب....چطور راحتی خودت برات مهمه که سردت نشه ولی راحتی شوهرت برات مهم نیست 

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
خب اون جداکرده جاشویعنی چی 

خب نمیتونه که تاصبح توگرما عذاب بده خودشو بخاطر شما!!بعدشم باحالت قهر که نرفته  ناراحتی ازش

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.
ن من دوستندارم جدابخوابه عادت میکنه خب بخاطرکولررفت😢😢

نه باباچه عادتی شوهرمنم بعضی شبا که خیلی گرم میشه میره جلو پنجره جا میندازه میخوابه منم رو تخت چیزی هم نشده😁

گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟
خیلی اگه ناراحتی ، خودت برو زیر باد کولر بخواب....چطور راحتی خودت برات مهمه که سردت نشه ولی راحتی شو ...

حرف حساب

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.
آخه اینم شد مشکل؟ تاپیک بغلی می‌گفت نامزدم گفت همیشه جای خوابمون جدا باشه

مشکل نیس!!!!عادت میکنه جدابخوابه بیشترخیانتهاازاین شروع میشه ک شوهرم جاشوجداکردووووووو

خدایا!من یاغی نیستم✋
خب نمیتونه که تاصبح توگرما عذاب بده خودشو بخاطر شما!!بعدشم باحالت قهر که نرفته  ناراحتی ازش

چقدر اینجا خانوم ها متوقع هستند حتی برای گرمایی سرمایی بودن همسرشون توقع دارن مغرورن و باید تابع اونها باشن وای به حال اینکه بدبخت مرد به مشکل بخوره حتما راحت پشتشو خالی میکنن