2777
2789

سلام مامانا... کسی در دوران بارداری قند داشته و بجای نان سنتی از نان پروتئن استفاده کرده باشه... بجای شیر هم از ماست یونانی که قندش کمتره؟

آدم های خوب، بد نشدن ...فقط از خوب بودن کناره گرفتند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا هفته دیگه اگه قندم نیاد پایین باید انسولین بزنم

برنامش رو هفته پیش همسرم گرفته ... از دو پزشک از دو سایت... بعضیا میگن شیر قند داره بعضیا میگن نداره.... در ایران مشکل تشخیص داریم و اتفادق نظر معمولا کمه... یک پزشک به من پیشنهاد انسولین داد و گفت به هیچ عنوان رژیم نگیر چون لاغری و یک پزشک گفت اصلا نیاز به نسولین نیست و با رژیم درست میشه

بنظرم عزیزم اگ دیابت داری همه اینارو زیر نظر پزشکت ودکتر تغذیه مصرف کن من خودم دوران بارداری دکتر تغذیم مشاوره انلاین میگرفتم از سامانه ماوراطب خیلی خوب بود چون استراحت مطلق بودم نمی تونستم حضوری برم

بنظرم عزیزم اگ دیابت داری همه اینارو زیر نظر پزشکت ودکتر تغذیه مصرف کن من خودم دوران بارداری دکتر تغ ...

ممنون عزیزم این هفته آزمایش احتمالا دکتر برام بنویسه و ان شاء الله که جوابش خوب باشه