2777
2789
عنوان

به نظرتون کار خوبیه؟

31 بازدید | 27 پست
اگر کسی شرایطش رو داشته باشه بعد از تولد بچه کارگر هر روزه بگیره ؟ به نظرتون ممکنه تو تربیت بچه دردسر ساز بشه کارگر دائمی هرروز؟ اگر یه دختر با فرهنگ نیمه روستایی جوون باشه دردسر درست نمیشه با هرروز تو خونه بودنش؟ و در آخر اینکه فکر میکنید با همچین شرایطی چقدر حقوق بهش بدیم کافیه؟
ليلي مو فرفري هستم 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خودت هم خونه باشی خوبه ،هر روز خیالت راحته ،یا هم حداقل یه روز در میون هر چی که بقیه جاها میدن به کارگر توهم بده
اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه
صلاح نیست ی خانوم جوون هر روز تو خونه باشه وقتایی که شما نیستی مخصوصا فقط شوهرتون اون خانوم وبچتون هستن اصلا چیز قابل هضمی نیست برای من نمیدونم با وجود اعتماد کاملی که به شوهرم دارم بازم این کارو میکنم خیلی حسود وحساسم مخصوصا روشوهر وتربیت بچم اینجوری همه روزه پیش یکی دیگه میمونه تربیتشم از دستم تاحدودی زیاد خارج میشه
من پرستار سه روز در هفته داشتم گاهی هم بیشتر میموند تاثیری روی تربیت پسرم نداشت چون اینجوری نبود که بچه رو بندازم گردنش خودم برم گردش زمان لازم برای بچه میذاشتم اونم برای انجام کازها بود اتفاقا یکی باشه. کارارو انجام بده بیشتز وقت داری برای بچه و تربیتش
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید