2777
2789
عنوان

خدایا به حق همین لحظه اذان

398 بازدید | 21 پست

مرگ من و برسون دنیات مال خودت نمیخوام زندگی کنم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

خدا نکنهههههههههههه‌ 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای نگو تورو خدا  صدای اذان اومد دلم لرزید برات 😭 انشالله خودش گره کارتو باز کن

باز نمیشه خستم دیگه

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
😔

زندگی برا همه سخته بیین من تو یه شرایطی هستم که وقتی خودمو تو اینه میبینم زار میزنم .ولی به خاطر اطرافیانم صبوری میکنم 

و از خداآاا میخام کار همرو درست کنه برا منم همینطور 

ناامید نباش خواهر 

خلاصه تو کوچه ماهم عروسی میشه

من مامان شدم🥲
زندگی برا همه سخته بیین من تو یه شرایطی هستم که وقتی خودمو تو اینه میبینم زار میزنم .ولی به خاطر اطر ...

کی میخواد تموم شه عمرم گذشت

بگردم برات  میدونم خیلی سخته ولی باید چکار کرد باید صبوری کرد فکر کن یه امتحان به اخرش فکر کن ...

من باختم عزیزم 

منم چند سال پیش از ته دل یه همچین دعایی کردم یکی اومد ببرتم نرفتم🥺

الهی بمیرم برا دلت 

منم دقیقا به این نقطه رسیدم 

جا نزن 

ما نه اومدمونمون دست خودمونه نه رفتنمون💔 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚