2777
2789
عزیزم دمای آب و اون هفت دقیقه که روش نوشته رعایت کنی بهتر میشه اما در کل نسبت به ببلاک معمولی غلیظتره!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم میتونم بپرسم شما چقدر ببلاک آ آر میدین و آیا درکنار شیر خودتون میدین یا شیر خشکم میدین؟
آخه دکتر دختر من به بحث رفلاکس اعتقادی نداره و این شیر خشکم یه دکتر دیگه اون زمانی که شیر خودمم کفاف میکرد واسش روزی ۶۰ سی سی تجویز کرد. اما الان من شیر خودم کمتر شده و شیر خشکم میدم فقط دقیق نمیدونم چه جوری بشه بهتره؟
از دکتر خودش نمیتونم بپرسم چون اصلا بدرنه آ آر میدم قاطی میکنه.....
حالا من عملا سه نوع شیر میدم....
هم شیر خودم هم شیر خشک معمولی هم آ آر....
آ آر همون ۶۰ تارو میدم بقیه زامانا اول شیر خودمو میخوره سیر که نشه شیر خشک میدم پشت بتدش.....
میترسم اشتباه کنم شما چه جوری میدین؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس فقط شیر خشک آ آر میدی؟ آخه من اگه بخوام به جای شیر خشکشم آ آر بدم خیلی بیشتر میشه!!!! موندم چیکار کنم..... فکر کنم مجبورم برم یه دکتری که بهم بگه دقیقا چه طوری میتونم شیر بدم بهش....
من روزی سه چهار بار شیر خودمو میدم. بقیشو شیر خشک. تو 60 سی سی یه پیمونه ببلاک AR+ببلاک معمولی قاطی می کردم می دادمش. ولی احساس کردم ببلاک AR دل دردشو بیشتر می کنه. وزن دهی ببلاک هم گفتن زیاد خوب نیست. الان بیومیل AR و بیومیل پلاس رو قاطی می کنم میدم. البته تو اولین فرصت می خوام با یه دکتر مشورت کنم ببینم تایید می کنه.
خرید پوشک اینترنتی http://pooshakestan.ir/ وقت ندارید برای خرید پوشک به داروخانه بروید؟ فقط یک بار به سایت سر بزنید... پرداخت هزینه درب منزل http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1582832&T=%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF_%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C_%D9%BE%D9%88%D8%B4%DA%A9_%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84_%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86_&postID=60360901
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
من روزی سه چهار بار شیر خودمو میدم. بقیشو شیر خشک. تو 60 سی سی یه پیمونه ببلاک AR+ببلاک معمولی قاطی ...

سلام عزیزم .میشه بگید هنوزم اینکاررو میکنید ؟دوتا شیرخشک رو باهم قاطی میکنید؟