2777
2789

من خودم ۹ سالم بود نمی دونم چی شد از خواب بیدار شدم دیدم یه گوله ی نور روی سقف می چرخه بعدم اومد پایین و شکل یه ادم شد بعدم دو تا داداشام توی حال خونه خوابیده بودن بالا سرشون راه رفت و بهشون نگاه کرد بعدم غیب شد یادمه اون لحظه هی دستمو نیشگون میگرفتم ببینم واقعا بیدارم یا نه اصلا چشمام چهار تا شده بود خیلی عجیب بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم تو خواب یه زن چادرمشکی با صورت معمولی میبینه ولی خیلی ازش می‌ترسه چند ساله خوابشو میبینه گاهی هم تو واقعیت یهو یادش میوفته از ترس اشک تو چشاش جمع میشه

دنیای مجازیه😇ولی قلبا واقعی میشکنه

پسر عموم می گفت سال کنکورم بوده داشتم توی اتاق توی ده درس می خوندم می گفت یهو دیدم پشت کمرم سنگینی کرد و خم شد سرمو برگردوندم ببینم چیه دیدم یه پیرمز با دماغ خیلی بزرگ پشت کمرم نشسته و داره می خنده می گفت از ترس اونقدر فریاد زدم تا مامان بابام دویدن توی اتاق بعد دیگه غیب شده

همه میگن همزاده وقتایی ک شوهرم خونست نمیبینم فقط وقتایی ک تنهام .اوایل خیلی میترسیدم سریع از خونه میزدم بیرون الان عادیه برام هرچی هست بی ازاره

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی

سلام همینایی که تو نی نی سایت میگن شنیدم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡