اول که ترکیب سبزی خیلی مهمه
که هر کجا تا الان خوردم مثل سبزی خودمون خوزستانی ها نیست 😌
من اول سبزی رو حسابی سرخ می کنم
بعد لوبیا رو که از شب قبل خیسوندم با آب کم می پزم میزارم کنار
حالا پیاز رو رنده و با دنبه سرخ می کنم یه مقدار فلفل سیاه و فلفل قرمز بیشتری میزنم و گوشت گوسفندی رو اضاف می کنم و خوب تفت میدم یه نوک قاشق رب گوجه و سبزی سرخ شده که تفت میدم با هم
دو سه تا لیمو که خیسوندم رو چاقو میزنم و اضاف می کنم و آب جوش اضاف می کنم و میزارم یه رب با در بسته قل بخوره و بعد زیرشو خیلی کم می کنم تا جا بیفته
۲۰ دقیقه آخر لوبیا رو بدون آبش اضافه می کنم و ده دقیقه آخر ۴ تا لیمو مغز می کنم و دونه هاشو می گیرم و اضاف می کنم
می تونی رب ساعت آخر یه قاشق مربا خوری شنبلیه خشک بزنی که رنگ و عطرش عالی بشه
لوبیارو جدا میزارم که خیلی له نشه قورمه طعم لوبیا بگیره و از هم بپاشه
اگه تندی خور هستید هز چه تند تر خوش عطر تر و خوش مزه تر
من جز فلفل هیچ ادویه ای نمی زنم