2777
2789

معمولا سبزیت خوب باشه و لیموعمانیتم تازه باشه بوش میپیچه دیگه

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من تا سه روز بوش از خونه نمیره 

بستگی ب سبزیت داره

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

والا من پیاز زیاد اولش خورد میکنم و تفت میدم بعد زردچوبمو زیاد میریزم یکم سبزیو میریزم با گوشتمم تفت میدم بعد نعنا خشک میریزم داخلش یه ذره.و لوبیام و اب 

من اکثرا شبا میزارم تا فردا ظهر میپزه اخرم دوتا یخ میندازم روغن پس میده .و ازشبش کل زندگیمونو بو میکیره و از همون شیم گشنمون میشه😄

اول که ترکیب سبزی خیلی مهمه 

که هر کجا تا الان خوردم مثل سبزی خودمون خوزستانی ها نیست 😌

من اول سبزی رو حسابی سرخ می کنم 

بعد لوبیا رو که از شب قبل خیسوندم با آب کم می پزم میزارم کنار 

حالا پیاز رو رنده و با دنبه سرخ می کنم یه مقدار فلفل سیاه و فلفل قرمز بیشتری میزنم و گوشت گوسفندی رو اضاف می کنم و خوب تفت میدم یه نوک قاشق رب گوجه و سبزی سرخ شده که تفت میدم با هم 

دو سه تا لیمو که خیسوندم رو چاقو میزنم و اضاف می کنم و آب جوش اضاف می کنم و میزارم یه رب با در بسته قل بخوره و بعد زیرشو خیلی کم می کنم تا جا بیفته 

۲۰ دقیقه آخر لوبیا رو بدون آبش اضافه می کنم و ده دقیقه آخر ۴ تا لیمو مغز می کنم و دونه هاشو می گیرم و اضاف می کنم 

می تونی رب ساعت آخر یه قاشق مربا خوری شنبلیه خشک بزنی که رنگ و عطرش عالی بشه 

لوبیارو جدا میزارم که خیلی له نشه قورمه طعم لوبیا بگیره و از هم بپاشه 

اگه تندی خور هستید هز چه تند تر خوش عطر تر و خوش مزه تر 

من جز فلفل هیچ ادویه ای نمی زنم