2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 176 پست
حالن بده ب زور خودمو هی میخوابونم پشه میخورتم انگار خدا هم نمیخواد من بخوابم دو دیقه کمتر ب مرگ فکر ...

درسته ادم کلافه میشه اینطوری. بلند شید یک لیوان اب خنک بخورید دوباره بخوابید شاید بهتر شد🌹 صلوات فرستادم ان‌شالله همیشه شاد باشید⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اینجایی ک هستم خیلی تنهام کسیو ندارم محیطشم ب دلم نمیشینه دخترمم باید بره مدرسه امسال

ببین به چن تا عامل بستگی داره 

درامدتون 

محیط کار و مدرسه ی شوهر و بچه هاتون 

از طرفی رهن تهران خیلییییی گرونه  

هرجور به صلاحتون هستش

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
بچه ها بنظرتون خونه رو رهن بدیم بریم مستاجری ی محله بهتر؟

باتجربه ها بفرمایند⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
خوابم میاد ولی نمیدونم چرا مقاومت میکنم😐💔

پاشو خواهرم پاشو وقتی خوابت میاد حیفه از خوابت نزن😁❤😘

فردا امتحان دارم درس میخونم

ان‌شالله عالی امتحانتو بدی عزیزم😍

ببین به چن تا عامل بستگی داره  درامدتون  محیط کار و مدرسه ی شوهر و بچه هاتون  از ط ...

الان پرندیم ، محل کار همسرم اینجا نزدیکه ، ازینجا بریم یکم مسیرش دور میشه در حد نیم ساعت ، نگران اینم هستم اصلا موندم چیکار کنم ، از طرفی هم اسم دخترمو مدرسه تو جایی که می‌خوام برم ثبت نام کردم 

آلیس کجایی؟! بیا ... اینجا عجیب ترین سرزمین دنیاست ...
دشوییمه😒

برو دستشویی راحت لالا کن😅