2777
2789
عنوان

بنظر شما این خیلی بده ؟

221 بازدید | 26 پست

ک سر سفره عقد عروس خانم اشتباه کنه 

دختر خالم چند ماه  عقد کرده و از ذهنش این قضیه پاک نمیشه 

عاقد اول از داماد بله رو میگیره  و بعد هم از عروس ک عروس اشتباه متوجه میشه و دفعه اول بله رو میگه 

بعد عروس خانم میگه که من درست متوجه نشدم نباید این طور خطبه رو میخوندی و عاقد دوباره خطبه رو میخونه 

بنظرتون این سوتی بدیه ؟هر چی من میگم چیز خاصی نیست بازم ناراحته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا من خواهرم ۳ مرتبه گفت بله😁ببین چقدر تباه بود 

اصلا به روی مبارکش هم نیورد😁

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

نه. دیگه گذشته. به نظرم ممکنه برای هر کسی پیش بیاد. معمولا این جور وقت ها استرس زیاده

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

😐🤣بابا بگو زندگیتو واسه این چیزا بهم نریز

اره بد سوتی داده ولی دیگه گذشته تموم شده رفته

خیلیااااا هول میکنن همون دفعه اول بله رو میگن

بگو بخیال مثه یه خاطره خنده دار نگاش کن

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

ای خدایا.انقد دغدغه هست توی زندگی به مرور زمان که اینا یادش میره.نه بابام چی میشه مگه چه سوتیی.هیچکسم یادش نمیمونه خودش برای خودش گنده کرده.بخدا سالها بعد جزوشیرین ترین خاطرات میشه .بگو بزاربگذره