ازته قلبم واقعا دلتنگ ی پیام از طرف یه عنی هستم ک بی هوا بگه دلم برات ی ذره شده . میدونم دلش برام ی ذره شده اما امکان پذیرنیست بروز بده . یا حداقل پیام بده بگه چرا باهام قهری چرانگاهم نکردی چراسلام ندادی💔 توخوابهام متوجه دلتنگیاش هستم خوابهای من بابقیه ی خوابهافرق داره خوابهای من تلپاتیه بین من و اونه خوابهای من لودادن روزگار اونه💔هووووف
از ته قلبم از خدا می خوام بعد از دو سال اشک و عذاب حاجتمو بده
همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی به حق امام حسین پسرت سلامتیه کاملش رو هرچه زودتر به دست بیاره
الهی امین.ممنونم از دعات
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
دلم تنگشه از هم دوریم و منم نمیتونم بخاطر خانواده ببینمش همیشه نگرانشم الان دلم میخواست کنارم بود از ته قلبم از خدا میخوام خانوادم راضی به عروسی بشن من از نگرانی و استرس راحت بشم بخدا دلم ی وقتا انقدر تنگش میشه که انگار قلبم داره از سینم میزنه بیرون