2777
2789
عنوان

همین الان چی دلتون میخاد؟ازته قلبتون چی میخاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 56 پست

از ته قلبم از خدا می خوام بعد از دو سال اشک و عذاب حاجتمو بده 

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی به حق امام حسین پسرت سلامتیه کاملش رو هرچه زودتر به دست بیاره

الهی امین.ممنونم از دعات

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
روی ی زن توی اون شرکت حساس شدی؟!

الان دقیقا ازته قلبم میخوام اون عنی که منتظرشی آدم شه واگرواقعا دوست داره غرورشو کنار بذاره وباهم آشتی کنین  امیدوارم خوشبخت شین

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂
💔منم از دلتنگی دارم میمیرم

من مجردم

ولی امشب خیلی دلم خواست داشته باشم

انگار فقط با این ارضا میشم

خیلی داغونم

ثانیه‌شماری ۲شهریور رو میکنم تولد داداشم بشه ی خورده روحیم بهتر بشه

به هیشکی نمیتونم بگم چه نیاز دارم

خیلی بده

الان هم چون نصف شب بود گفتم وگرنه نمیکردم به زبون🥲🥲🥲🥲

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

دلم تنگشه از هم دوریم و منم نمیتونم بخاطر خانواده ببینمش همیشه نگرانشم الان دلم میخواست کنارم بود از ته قلبم از خدا میخوام خانوادم راضی به عروسی بشن من از نگرانی و استرس راحت بشم بخدا دلم ی وقتا انقدر تنگش میشه که انگار قلبم داره از سینم میزنه بیرون 

ب یه سری دلایلی خسته شدم نمیکشم دیگه🚶🏽‍♀️

منم ی روز خیلی خسته بودم خیلی خیلی خیلی داستانشم دارم میخای بخونی بروتاپیک قبلم ادرس داستانمودادم برو بخون . اگه خوندی بدون روزهای بعداون عذابها روزای بهتری بود فقط دوام اوردم

دلم تنگشه از هم دوریم و منم نمیتونم بخاطر خانواده ببینمش همیشه نگرانشم الان دلم میخواست کنارم بود از ...

میفهممت بااین تفاوت تومیتونی دلتنگیتورفع کنی اما من نه چون حق ندارم چون نمیشه

الان دقیقا ازته قلبم میخوام اون عنی که منتظرشی آدم شه واگرواقعا دوست داره غرورشو کنار بذاره وباهم آش ...

من ازدواج کردم🥲اما با اون عن نه . اون عن پسرعمومه اما خیلی خیلی دوریم دلم ب عنوان پسرعمو ودخترعمو بازم دوسش داره اما باهاش قهرم

میفهممت بااین تفاوت تومیتونی دلتنگیتورفع کنی اما من نه چون حق ندارم چون نمیشه

برام دعا کن من واقعا دارم میمرمم از دلتنگی از استرس کاهی دستام میلرزه گاهی قلبم یهو درد میگیره و...