2777
2789
عنوان

خانوادم راضی نمیشن واسه ازدواج

419 بازدید | 14 پست

دوستان من یه یک سالی هست که به یه نفر در ارتباطم یعنی همدیگه رو دوست داریم و رابطمون هم جدی هست واسه ازدواج طرف مقابلمم خیلی خوش اخلاق و خوش برخورده 

فقط تنها مشکلی که هست اینه که خانواده من واسه ازدواج راضی نمیشن بخاطر یه سری مشکلاتی که بین خانواده ها هست و شرایط مالی طرف مقابلم 

البته هنوز اون نیومده جلو برای خواستگاری نه این که خودش نخادا من بهش میگم یه مدت صبر کنه چون میدونم اگه فعلا بیاد جواب نه میگیره چون خودم خانوادم و میشناسم 

و می‌دونم اگه مودم بخوام که با خانوادمم صحبت کنم می‌دونم جواب شون نه هست و اینکه فقط یه راه هست اونم اینه که بهم میگن اگه که با اون ازدواج کردی باید قید ما رو بزنی 

منم میترسم تو آینده مشکلی پیش بیاد واسم و اونا ازم حمایت نکنم🥺

بهشون بگو شما تضمین میکنید اگ من با این آقا ازدواج نکنم بعدا خوشبخت میشم هرکس تضمین میکنه تعهد کتبی بده اگرم قراره خدایی نکرده بدبخت بشم مخام خودم خودمو بدبخت کنم

خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده  اگ دوست داشتی دعا کن خدا منو به عشقم برسونه بدون هیچ مشکلی و یه نی نی بزاره تو بغلم از وجود عشقم و خودم باشه💜🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا عین تو بودم به حرف خانوادم گوش کردم الان متوجه میشم چع کار خوبی کردم 

البته خب درسته شرایطم عین تو بود اما طرف مقابلم ادمی نبود که به درد من بخوره

من جون بهش علاقه داشتم فک میکردم به دردم میخوره

خب کلی میگی  چن سالشه ؟ کارداره؟ درامدش؟  چ دعواهایی

اره کار می‌کنه ولی مثلا کارمند و اینا نیست حقوق ماهیانه نداره شغلش آزاده 22سالش هست 

دعوا های بین شون هم بین طرف مقابل منو داداشم هست که مقصر هم داداش من بود 

اره کار می‌کنه ولی مثلا کارمند و اینا نیست حقوق ماهیانه نداره شغلش آزاده 22سالش هست  دعوا های ...

درامد؟ میدونم حقوق ثابت نیس ولی اگه درحد ۷تومن هست پس مالی بدک نیستن 

دعواهام اگه ب شخصه با پدرمادرت نیس بگو بیادجلو

خونه چی؟ از پدرش چیزی بهش میرسه؟

اگه از پدرش چیزی نمیرسه فردا مجبوره مستاجر بمونه با پنج تومن نمیشخ کاری کرد همون خرج خونه ب زور 

اما اگه شرایطش درست بشو نیس توام باید ب فکرکارکردن باشی تا حداقل درامدتون ب ده تومن برسه     و بشه ی زندگی معمولی داشت 

به نظر منم والدین باید به خواسته های بچه هاشون کنار بیان بابا شاید دلش نخواد بل اونیکه مد نظر توازدواج کنه مثلا آقای محترم وقتی 👀 دخترت اهل عرق و مواد ندش به ریش و سیبیل چون هیچ وقت این دوتا باهم سازش نمی کنن