2777
2789
خب باشه خیلیا هم از اقوام نزدیک بیماری خاص داشتن عمل داشتن بهشون گفته زنده نمیمونن و توجه نکردن عمل ...

ولی از نظر دین همچین کسایی رد میشن

بله داریم افرادی رفتن علمشو خوندن تشخیص میدن چشم خوردی یا نه)این دعانویس و سیدهایی که همه جا پر شده نه ها،اون علمایی که رفتن درسشو خوندن رو میگم)ولی چیزی به اسم پیش بینی اینده نداریم کسایی هم که میدونن اجازه گفتنش رو ندارن

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاره عاره دقیق پیش‌بینی می‌کنع تو جمعی یه چیو هی به یکنفر گفت طرف حاشا کرد آدرس دقیق بهش داد مجبور ش ...

الان بچه اینجور یا اون اقاهه؟من نفهمیدم قاطی شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی از نظر دین همچین کسایی رد میشن بله داریم افرادی رفتن علمشو خوندن تشخیص میدن چشم خوردی یا نه)این ...

خب باشه ولی هزینهای خیلی زیادی میگیرنا 

این عاقا میگه ولی اصلا نمیگیره تازه خیلی کارا هم انجام میده

درمانگر ذهن و روح😌💜
اینو تازه یاد گرفته بودم😂😂🤣😂 برای بچه دار شدن میگن  گفتم یکم چیزش کنم🤣🤣🤣🤣 مردم از خنده

آنلاین شدم بگم خییییللی باحالی وااای ی غصه عجیب تو دلم بود با کامنتت انقد خندیدم دلم درد گرفت😂😂

خب باشه ولی هزینهای خیلی زیادی میگیرنا  این عاقا میگه ولی اصلا نمیگیره تازه خیلی کارا هم انجام ...

نمیدونم ولی مطمئن شو راه اجنه و شیاطین رو به زندگیت باز نکنی فقط

شما نمیدونی این اقا این علم رو از کجااورده شیطانی یا رحمانی....

یه مثال برات بزنم یه اقایی بود همینجور دعامینوشت یکی از فامیلای ما رفت میشش بعد هی تهدیدش میکرد یا به شوهرت میگم یاانقد پول بده....یا دعا میکنم زندگیت به هم بریزه یا انقد پول بده خلاصه دیوونش کرد

در هر صورت مراقب باش و اینم دقت کن فردااومد و یه میش بینی منفی کرد تحمل شنیدنش رو داری؟یاانقد به خودت تلقینش میکنی تا برات اتفاق بیفته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آنلاین شدم بگم خییییللی باحالی وااای ی غصه عجیب تو دلم بود با کامنتت انقد خندیدم دلم درد گرفت😂😂

قربونت🤣😂🤣😂😂🤣 کجاشو دیدی

درمانگر ذهن و روح😌💜
نمیدونم ولی مطمئن شو راه اجنه و شیاطین رو به زندگیت باز نکنی فقط شما نمیدونی این اقا این علم رو از ...

حالا یچی بهت بگم؟؟!!!؟ من خودم اینارو از زندگی دور میکنم و به هیچ عنوان سمت من‌نمیان 🥰 کلا بلدم به ثانیه با علمم دورشون کنم 

درمانگر ذهن و روح😌💜