2777
2789

بعد همه دکترا قطع امید کرده بودن و میگفتن اهدای عضو انجام بدن فقط ۷ سالش بود

رفتن پیش یک نفر بر خلاف همه دعا نویس و جادوگرا یک ریال پولم نمیگیره از بس کارش خوبه و واقعیه قیمت نمیزاره روش بهشون گفته بود سه روز دیگه خوب میشه صبر کنید و خوب شد الان میگه همه بستگانشون ک فوت کرده بودنا عکساشونو میدید میشناختشون و درموردشون حرف میزد پدر بزرگش مادر بزرگش حتی خالش که قبل از به دنیا اومدنش فوت کرده بوده ازش تعریف میکرده و عکساشونو با حس قشنگی نگاه میکنه 😐 حالا قراره همون عاقاهه بیاد خونه دوستم ماهم بریم پیشش ببنیم چی تو چشمامون میبینه و چیکار کنیم🥰😍

درمانگر ذهن و روح😌💜

کاش به ماهم بگه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان كل ني ني سايت آدرس ميخوان همينطور خودم😂

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

[QUOTE=249030080]حتما مطالعه داشته باش در مورد زندگی مجدد نظرت عوض میشه احتمالا و میبینی که صحت داره عزیزم[/QUOTE

منظوره شما تناسخه؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....
[QUOTE=249030080]حتما مطالعه داشته باش در مورد زندگی مجدد نظرت عوض میشه احتمالا و میبینی که صحت داره ...

نه عزیزم اینایی که تجربه مرگ موقت داشتن و برگشتن

البته فکر کنم استارتر منظورش این نیود منظورش اون اقاهه بود که پیش بینی میکنه

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا نرین پیش اون آقاهه .حس خوبی ندارم .اگه اون بچه عمرش به دنیا نبود میرفت .فقط خواست خدا بود زنده ...

خب باشه خیلیا هم از اقوام نزدیک بیماری خاص داشتن عمل داشتن بهشون گفته زنده نمیمونن و توجه نکردن عمل کردن و فوت کردن 

منم خدایی این چیزا رو یک ارزن ارزش براشون قائل نبودم ولی ثابت شده بهم

درمانگر ذهن و روح😌💜
خب باشه خیلیا هم از اقوام نزدیک بیماری خاص داشتن عمل داشتن بهشون گفته زنده نمیمونن و توجه نکردن عمل ...

استارتر ربط این ضرب المثل اینجا چی بود خداییش؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم اینایی که تجربه مرگ موقت داشتن و برگشتن البته فکر کنم استارتر منظورش این نیود منظورش اون ا ...

عاره عاره دقیق پیش‌بینی می‌کنع تو جمعی یه چیو هی به یکنفر گفت طرف حاشا کرد آدرس دقیق بهش داد مجبور شد گردن بگیره🤭

درمانگر ذهن و روح😌💜
استارتر ربط این ضرب المثل اینجا چی بود خداییش؟

اینو تازه یاد گرفته بودم😂😂🤣😂 برای بچه دار شدن میگن 

گفتم یکم چیزش کنم🤣🤣🤣🤣 مردم از خنده

درمانگر ذهن و روح😌💜