📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بچه هارو خودت قبول میکنی یا قراره پیش پدرشون بمونن؟؟
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
نمیدونم بخدا.نمیشه قضاوت کرد... هم بچه ها حق دارن ک کانون گرم خانواده داشته باشن هم شما حق داری همسر دلخواه داشته باشی... من نمیتونم قضاوت کنم
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
چون ۶ ساله این مشکلو داره و قصد جدایی داشتم تو این ۶سال. به خاطر بچه هام ۶ سال تحملش کردم خوب که نشد بدتر شد. خیلی بداخلاق و عصبیم هست عین چوب خشک بی احساسه
اره ظلم میکنی بمون پیش بچه هات تابزرگشون کنی این سختیا رومجبوری تحمل کنی چون مسولیت بچه هاگردنمونه پدرشون قمارباز مادرهم میخادبره پس تکلیفشون چی میشه حداقل شما پشتشون باش تنهاشون نزار سعی کن شوهرت درست کنی اگه هم نشدبچه هاگناه دارن فقط تو رودارن