یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من زمانی که پریود شدم همراه اون پاره شده بود بخاطر ورزش سنگینی که کردم فکر میکنم درد زایمان تجربه کردم به حدی سخت بود
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
بعد دفع هم درد داشتید ؟ من الان درد دارم فردا قراره برم سونو بدم
اصلا توجه نکردم عزیزم فقط دردم به حدی بود که سرم و آرامبخش زدن بهم ماه بعدش برا کنترل که رفتم دکتر گفت ترکیده و ممکنه ماه بعدم پریودت شدید باشه چون یه چیزایی ازش جامونده بود
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
نه دکترم گفته بودن اگر از بین نره باید درمان کنم چون برا من خیلی اندازش بزرگ بود ولی باشگاه که میرفتم سنگین کار کردم بعد اون پریود شدم و از بین رفت
پس خودش دفع شده به عمل نکشیده ؟ آخه به منم گفت با پریودی دفع میشه
اره انشالله که از بین بره بهتون قرص هرمونی یا ال دی نداد دکتر