2777
2789

من چند ساله که عادت ماهانه ام نامنظمه بهش اهمیت نمیدادم اما

این اواخر موهای صورتم ضخیم شده 

و بشدت ریزش مو گرفتم 

عادت ماهانه ام هر دو ماهی یه باره 

تا حالا دکتر نرفتم

حدس میزنم که تنبلی تخمدان دارم

دکتر به شما چه قرصایی داد 

ریزش موهاتون قطع شد یا نه؟

تبلی تخمدان ۵ نشانه داره که افراد ممکنه یه مورد و فرد دیگه همه رو داشته باشه 

عادت ماهانه نامنظم ، اضافه وزن ، ریزش مو سر، موهای زاید ، جوش و آکنه ، دکتر آزمایش خون و سونوگرافی میده و در نهایت دارو مصرف میکنی و کنترل میشه امااااااا تا زمانی که داروها رو مصرف کنی همه چی خوبه ، و اگه قطع بشه تمام علایم برمیگرده ، سبک زندگی و غذایی رو اصلاح کنی تمام مشکلات حل میشه ، دخترم تجربه داشته برای همین با قطعیت بهت میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مطمئن نیستی اول برو سونوگرافی

اگر بود بهت میگم چیکار کنی الان یادم نیس اسمش

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

خواب منظم و کافی ، دیر خوابیدن مضره ، استرس و کنترل کن ، مصرف لبنیات گاوی رو کاهش میده، شکر و هر خوراکی که شکر داره حذف کامل ، پیاده روی به صورت روتین روزانه باشه یا ورزش کن ، هر ورزشی مناسب نیست گوگل سرچ کن ، از روغن های بازاری استفاده نکن

یه پیج بود خیلیا میشناسن نیلوفر بود اسمش همینکه بزنی اسمشو میاد رژیم غذاییتو سبک زندگیتو درست کنی حللللله

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
خواب منظم و کافی ، دیر خوابیدن مضره ، استرس و کنترل کن ، مصرف لبنیات گاوی رو کاهش میده، شکر و هر خور ...

دقیقا همینه مخصوصا حذف شکر و لبنیات

خودمم دو هفتس لب به شکر و چیزایی که توش شکر داره نمیزنم 

دخترتون خوب شد؟

من هر پنج نشانشو دارم  پس اول باید به دکتر زنان مراجعه کنم دیگه ؟

اره حتما برو که مطمئن شی 

یه پیج بود خیلیا میشناسن نیلوفر بود اسمش همینکه بزنی اسمشو میاد رژیم غذاییتو سبک زندگیتو درست کنی حل ...

بحث رژیم غذایی نیست 

من وزنم متعادله 

من فقط نشانه های تنبلی تخمدان رو دارم 

و ریزش موهام واقعا افسرده ام کرده

بحث رژیم غذایی نیست  من وزنم متعادله  من فقط نشانه های تنبلی تخمدان رو دارم  و ریز ...

رژیم غذایی نه برای چاقی یا لاغری یه سری چیزا مثل لبنیات و شکر مضره باید حذف بشه

رژیم غذایی نه برای چاقی یا لاغری یه سری چیزا مثل لبنیات و شکر مضره باید حذف بشه

وقتی هم که حذف بشه میشه رژیم غدایی جدید و سبک زندگی