2777
2789
عنوان

کوچیک کردن بینی

58 بازدید | 4 پست

به غیره عمل چه راهکاریو پیشنهاد میکنید واسه کوجیک کردن بینی گوشتی؟

خیلیا میگن از این انزیل ها هست ک تزریغ میکننو اینا از اونا انجام بده بدون عمل ولی نمیدونم راسته یا ن

آنزیم عزیزم 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله همون ویرایش نمیشه😑😹 خب از نظر شما چطوریه؟انجام دادین؟

منم راستش میخام برم بزنم میگن دوسه حلسه طول میکشه بغدم تا یسال بیشتر نمیمونه و بینی هیلی بزرگم زیاد حوابگو نیس نمیدونم والا 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
منم راستش میخام برم بزنم میگن دوسه حلسه طول میکشه بغدم تا یسال بیشتر نمیمونه و بینی هیلی بزرگم زیاد ...

ایشالله ک خوب در بیاد واستون

اخه من خوندم نوشتن میمیونه همیشه مگ در اثر چاقی زیاد یا حاملی دوباره بزرگ بشه ک اگ شد با یه بار رفتن دوباره کوچیک میشه