2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانم صبحا  ساعت ۶ بیدار میشه میره تو گروه خانوادگیمون یه سلام میگه خیلی زرنگه باز میره میخوابه😏😂😂

مردم اینجا☝️🙃         گمان میکنند!🤔      چون دختریم🧕😃                خیلی ضعیفیم !🚶‍♀😑💔       هیچ کاری از دستمون بر نمیاد😒🔪        بایدبگم که🥺.   دختر رو اشتباه تلفظ کردین🤞🏻😜.     دختر آظریفن😁💚.      نه ضعیف😊  ☝🏻         اگه پای مردونگی بیفته🤪✊🏻   از مردای الان😉✋.     مردتریم😼👊🏻     خودم تکی😏🖐🏻   یه پا ارتشم😎🔥              و۰۰۰به امید اون روز رخ مولایم حضرت مهدی (علیه سلام) راببینم🥺

بیا سوتی چن وقت پیشم و بگم غش کن از خنده.. تازه از حموم اومده بودم و چون با خودم گوشی میبرم حموم(بخاطر اهنگش) ی اهنگ غمگین داشت میخوند.. باور کن خودمم نمیدونم چرا ولی یهو رقصم گرفت.. 🙂😐🤣

داشتم با حوله و اهنگ فوووق غمگین میرقصیدم که دیدم داداشم داره از خنده جر میخوره.. خودم محو شدم🚶‍♀️🤣🤧

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.
مامانم صبحا  ساعت ۶ بیدار میشه میره تو گروه خانوادگیمون یه سلام میشه خیلی زرنگه باز میره میخواب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ی اصل و فراموش نکن بودنشون قشنگه‌ نبودنشون ضرری نداره 🥰🧡

امروز دم درمون منتظر سرویس بودم :/ چند تا پسر هم وایساده بودن ( منممممم آرایش کرده بودم بهترین لباسامو پوشیده بودم ، کفش لژ دااار ) بعد اومدم از خیابون رد شم دوییدم پخش زمین شدم 😭😂 

البته یذرع دردناکه

بیا سوتی چن وقت پیشم و بگم غش کن از خنده.. تازه از حموم اومده بودم و چون با خودم گوشی میبرم حموم(بخا ...

پراااااااام 🤣🤣🤣🤣🤣چجوری بعدن جلوش ظاهر شدی

ی اصل و فراموش نکن بودنشون قشنگه‌ نبودنشون ضرری نداره 🥰🧡