2777
2789
عنوان

بابام هر روز نفرینم میکنه😭

1017 بازدید | 21 پست

بابام از اول بداخلاق بود،مامانم رو هم خیلی اذیت می کرد ولی چون مامانم خیلی بهش احترام میذاشت ماهم همیشه بهش احترام میذاشتیم ولی مامانم خدای مهربونی و عشق بود. وقتی مامانم خونه بود به عشق اون تا خونه پرواز می کردم. عاشقانه دوستش داشتم. مریض بود با همسرم و بچه هام هفته به هفته خونه ی خودمون نمی رفتیم و میموندیم پیشش. با اینکا بابام خیلی بداخلاق بود و بچه هام رو دعوا می کرد اما به عشق مامانم تحمل میکردم. اما مامانم پارسال پر کشید و رفت و ما موندیم با یه پدر افسرده و بسیار بداخلاق. سه تا خواهر و برادر نزدیکش هستیم هر دو روز یا دو روز و نیم یکیمون براش چایی و غذا میبریم و خونه اش رو تمیز می کنیم و چند ساعت هم پیشش میمونیم . پرستار هم اصلا قبول نمی کنه.

اصلا در حقش کم نمیذاریم.

من شاغل هستم. دو تا بچه دارم که یکیش شیرخوار هست. دارم برای آزمون دکترا درس میخونم و برای جابجایی هم دنبال خونه می گردیم.

با این حال اون هفته ای دو روز که میرم پیش بابام مستقیم از سرکار با دو تا بچه هام میرم خونشون و میرم سرگاز دنبال آماده کردن نهار و چایی و تمیز کردن و ... و گاهی هم خرید و ...

اما همیشه ازم ناراضیه. روزهایی هم که نوبتم نیست زنگ میزنه میگه بیا منو سوار ماشینت کن ببر بگردون.

اگه بتونم میرم اما امان از وقتی که کاری داشته باشم و بگم نمیتونم..

شروع میکنه پشت تلفن به فحش و نفرین...

نفرینایی میکنه که سنگ آب میشه.

بچه ی شیرخوارم رو هم نفرین میکنه😭😭😭😭

نترس نمیگیره چرا بستریش نمیکنین یه مدت

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا از ۶ صبح با دو تا بچه رفتم بیرون الان اومدم خونه

از سرکار رفتم پیشش بعد از نهار بردمش خونه ی برادرش و الان برگشتیم. بجه ام باید سوپ بخوره ولی چون همش بیرون بوده از صبح فقط شیرخشک خورده.

بازم هیچ وقت بابام ازم راضی نیست.

چون دیروز نتونستم برم پیشش باهام قهر بود و جواب سلامم رو نداد ظهر رفتم پیشش کلی بوسش کردم و منت کشی کردم تا آشتی کرد

نترس نمیگیره چرا بستریش نمیکنین یه مدت

اونجوری نیست که بستریش کنن.

مامانم خدا بیامرز خیلی بدعادتش کرد انقدر صبور بود که بابام عادت کرده به اینجوری رفتار کردن .

وگرنه جلوی فامیل اصلا یه آدم دیگه میشه

مادربزرگ من عین دسته ی گل میمونه ، ۳ ساعت نماز شب میخونه، میاد خونمون کل کارای مامانمو میکنه، انقدر قربون صدقه ی آدم میره که من خجالت میکشم، با این حال همیشه تنهاست هیچ کس نمیره پیشش.

ولش کن نرو اصلا بد عادتش کردید

اگه یک ساعت دیر بریم به کل فامیل زنگ میزنه که الان یک هفته هست من تو خونه تنهام و هیچی نخوردم.

همه هم به ما زنگ میزنن که چرا باباتون رو ول کردین.

یه جوری هم حرف میزنه که همه حرفش رو باور میکنن

بهتر براش یه خانوم خوب بگیرید تا به پدرتون رسیدگی کنه

۵۰ سال پیش عاشق یه خانم بوده تو خیابون آذربایجان تهران.

تا حالا ده بار سوارش کردم کل خیابون آذربایجان رو گشتیم ولی پیداش نکردیم.

خودش هم دقیق یادش نیست خونشون کجا بوده

اون خانم اگه الان زنده باشه ۸۵ سالشه اما بابام میگه فقط باید اونو برام پیدا کنید