2777
2789

سلام بچه ها پسرم ٣ ماهشه وقتي ميخواد پي پي كنه يخورده زور ميزنه ولي سفت نيست پي پيش بعد يوقتايي با هر زور يخورده هم جيش ميكنه در حد چند قطره اين طبيعيه يا نه؟ 

يا امام رضا ♥️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماهشه مگه پوشک نیس پی پیشو کجا مبینید😳

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
شما خودت میتونی فقط شماره ۲ کنی ولی جیش نکنی؟!😂  همه همینطورن عزیزم، طبیعیه

يهويي اخه جيش نميكنه چند قطره س با زور زدن خارج ميشه داستان داريم هرروز با بچه😅

يا امام رضا ♥️ 
اخه چند قطره س فقط يعني قبلش جيشش و كرده حتما نداره ميترسم از علائم رفلاكس ادرار باشه 😑

به نظرم شما فقط حساس شدی رو همه چیز می نی کوچولو اون.

یکمی کمتر زیر نظر بگیر همه چیزشو، بذار در آرامش دستشوییشو بکنه بچه😂

يهويي اخه جيش نميكنه چند قطره س با زور زدن خارج ميشه داستان داريم هرروز با بچه😅

مگه پوشک نیس؟! 

خب جیش نداره زیاد، وگرنه کلا آدمیزاد موقع زور زدن ادرار هم می‌کنه، حالا اگه مثانه خالی باشه چیزی نمیاد یا اگه یه قطره توش باشه همون یه قطره میاد. نگاه نکن دستشویی کردن بچه رو خب 😂

اخه چند قطره س فقط يعني قبلش جيشش و كرده حتما نداره ميترسم از علائم رفلاكس ادرار باشه 😑

نه بابا منم پسرم که ۲۲ ماهشه میبرم دستشویی موقع پی پی کردن چند قطره جیش میکنه یادمه پسر بزرگمم اینجوری بود

به نظرم شما فقط حساس شدی رو همه چیز می نی کوچولو اون. یکمی کمتر زیر نظر بگیر همه چیزشو، بذار در آرا ...

عه مرسي عزيزم ان شاالله ك مشكلي نباشه 

يا امام رضا ♥️ 
مگه پوشک نیس؟!  خب جیش نداره زیاد، وگرنه کلا آدمیزاد موقع زور زدن ادرار هم می‌کنه، حالا اگه مث ...

نه زود بازش ميكنم ببينم چكار ميكنه😑😂😂😂

يا امام رضا ♥️