2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا همش میگفت فلان چیزو خریدم فلان قیمت هی عکس از خودش و نامزدش میذاشت که چی بابا

هی نامزدم شبیه بنیامین بهادریه من شبیه فلانم موهام اینجوره و...

واقعا این تاپیکا یعنی چی؟!نه محتوا داره نه بار علمی و...

خواست تعلیق شد دیگه تموم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
https://www.ninisite.com/discussion/topic/9221230/انصافا-ی-سری-زنای-نی-نی-سایت-چ-بیکارن

چجور آبی شد؟ واسه من نیمشه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
دارتباطی باهاش الان؟بش بگو برگرده 

اره عزیزم 

معصومه ناراحت شده بهشم اصرار کردم بمونه گفت قصدش کمک بوده و اینجا بهش توهین شده 

خودشم‌میخواست برای ارشدش بخونه و بره سرکار 🌻💚

🖤اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🖤برای ظهور آقا امام زمان صلوات🌱💚
اره عزیزم  معصومه ناراحت شده بهشم اصرار کردم بمونه گفت قصدش کمک بوده و اینجا بهش توهین شده&nbs ...

خب انسان جاهل ونادون همه جاهس بش بگو برگرده پیشدوستاش و اون نادونا رو دردنیای جاهلیت خودشون رها کنه😏

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚

یه چن روز دیگه برمیگرده چن مدت پیشم یه دور لغو زد باز برگشت 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!