2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تشکیل #قلب_جنین چه بخوریم؟

یکی از مهمترین مواردی که در دوران بارداری اهمیت دارد تغذیه مادر است. نوع غذای مصرفی زنان باردار تاثیر مستقیم روی جنین دارد به همین دلیل باید رژیم غذایی شان کنترل شود. تغذیه در رشد اندام های جنین نقش زیادی دارد و باید شامل تمام مواد مغذی و معدنی باشد. یکی از مواد موثر برای تشکیل قلب جنین #اسید_فولیک می باشد. وجود اسید فولیک از نقص لوله های عصبی پیشگیری می کند. نقص در لوله های عصبی باعث به خطر افتادن سلامت جنین می شود. همچنین فولیک اسید در تشکیل سلول ها موثر است. از مواد مغذی که دارای اسید فولیک می باشند می توان به آجیل، موز و سبزیجات اشاره کرد. به زنان باردار توصیه می شود که از این مواد غذایی در طی این دوران به ویژه هفته های اول استفاده کنند.♦️♦️ 💯خوردن به ....به خصوص در ماه اول بارداری که زمان تشکیل قلب جنین است باعث رشد بهتر قلب می شود، میوه به باعث میشود نوزاد بعد از به دنیا آمدن بدن خوشبو داشته باشد، همچنین به افزایش هوش جنین کمک زیادی میکند، همچنین خوردن به در بارداری مانع سقط جنین می شود.

سیب، شاه میوه ، میوه ها و زیبایی جنین داخل رحم

سیب قرمز که نماد عشق و زیبایی است، میتواند زیبایی را به نوزاد شما هدیه دهد، خواندن سوره یوسف به یک سیب قرمز و خوردن آن در ماه هشتم بارداری میتواند نوزاد شما را زیبا کند، این همان تاثیر کلمات بر روی خوراکی ها است که میتواند نتیجه بخش باشد، خوردن روزانه سه عدد سیب قرمز برای زنان باردار و جنینشان مفید است.

انار ، میوه خوش رنگ پاییز

انار سرشار از ویتامین ث، آهن و فیبر است که برای رشد و زیبایی جنین داخل رحم مادر نیاز ضروری هستند، خوردن انار در دوران بارداری میتواند نیازهای بدن مادر و جنین را تامین کند و نوزادی خوشگل به شما هدیه دهد.

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

توی یه گروه طب سنتی عضو بشو از مدیرش بپرس بهت میگن، 

من شنیدم باید رحم رو گرم کنی، گرمیجات بخور، توی غذا ادویه کاری بریز،پودر زنجبیل، خرما ، اینا خوبه

اگه رحم سرد باشه قلب جنین تشکیل نمیشه

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم