2777
2789
عنوان

میخوام امتحانش کنم

136 بازدید | 20 پست

من حدودا ی سالی هست ک باهاشم تا اینجا خیلی خوب بوده هر چی گفتم کارایی ک کردم مشگلی نداشته پشتم بوده

اما این بی نقص بودنشم اذیتم میکنه

مگه میشه ی ادم اخلاق گند نداشته باشه؟😐

بعد ما بیشتر پشت چت با هم حرف میزنیم فرصت بیرون رفتنو نداریم

من نمیدونم چیکار کنم اخلاق بدشو بفهمم

لطفا کسی تجربه داره بگه من خیلی کمک نیاز دارم 

چون قرار ازدواجم گذاشتیم خیلی حساس شدم🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من نگرانم نشون ندع تا اون موقعه همه چی تموم بشه بعدا بفهمم

هیچ ادمی بی عیب نیست اونم حتما شده یه کاری بکنه شاید شما نفهمیدی پشت چت هم اخه خیلی سردرگم میشه ادم سعی کن حتما رودررو همو ببینید چرا همو نمیبینید اصلا؟

یکاری کن عصبانی بشه یبار باهاش بد صحبت کن در ضمن...امتحانش نکن

مثلا چی بگم 🤦🏻‍♀️اخه اصلا ما ب هم توهین نمیکنیم 

اخه نمیگه ک میخوام بدونم اخلاق بدش چیه چرا همیشه همه کاراش خوبه؟منم مجبور میشم امتحانش کنم

هیچ ادمی بی عیب نیست اونم حتما شده یه کاری بکنه شاید شما نفهمیدی پشت چت هم اخه خیلی سردرگم میشه ادم ...

تو این ی سال سه بار همو دیدیم چون خانواده هامون نمیدونن شرایطشم زیاد اوکی نیست ک بیاد جلو

برای همین زیاد بیرون نمیتونیم بریم

مثلا چی بگم 🤦🏻‍♀️اخه اصلا ما ب هم توهین نمیکنیم  اخه نمیگه ک میخوام بدونم اخلاق بدش چیه چرا ...

خودت امتحانش نکن چرا؟؟

۱_لحن پیام دادنتو خوب بلده

۲_تو الان همه ی قلق هاشو بلدی و میدونی چیکارش کنی که بخ حرف بیاد

پس بده یکی برات امتحان کنه

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
تو این ی سال سه بار همو دیدیم چون خانواده هامون نمیدونن شرایطشم زیاد اوکی نیست ک بیاد جلو برای همین ...

غیر از اینکه بیشتر باهم در ارتباط باشید همو ببینید راهی نیست مگر اینکه بذاری زمان نامزدی زیاد رفت و امد کنید