2777
2789
عنوان

خواهرم دیوانم کرده دیگه توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 6431 بازدید | 58 پست

بعد ی شلوار خریده بودم بهم یکم گشاد بود ولی خب دویش داشتم لشیشو بعد گیر داد ک بدش ب من منم گفتم باشه ۲۹۰ خریده بودم گفتم تو ۱۳۰ ۱۴۰ بده الان ی هفتس گذاشتش تو چمدون امروز بهش گفتم پولشو بزن برام گفت درررگ ندادی تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه ازش چیزی نخواه تا وقتی ازت چیزی خواست بتونی بگی نه 

خیلی ازش ناراحتم دوس دارم بخدا زودتر برن خونشون با اینکه جونم در میاد برا خودشو بچه هاش ولی واقعا اذیتم 

استرس دارم چجوری ب شوهرم بگم،شوهرم مریض بود رفته بود دکتر امپول زده بود از اول محرم هرروز شوهر خواهر ...

بعد میگی شوهر خواهرمو بیشتر از داداشم دوست دارم این کجاااش دوست داشتنیه؟؟؟؟ 

باید خیلی رک بگی اینجا خونه شما نیست که بگید کی نیاد کی بیاد خودتونم مهمونید 

به خواهرتم با اخم و ناراحتی بگو لباسمو احتیاج دارم 

شوهرم خیلی مظلومو ساکته زیادم اینجا نمیاد مگه خودم بهش بگم وقتی میاد شوهر خواهرم یا پای تلوزیون دراز میکشه پشتش ب شوهرمنه یا تو اتاق میره با گوشیش فیلم و خبر و اینا میبینه شوهرم هیییچی نمیگه خودم ک ب خواهرم میگم میگه بابا خب شوهر تو مگه همش اینجا نیست بعد اگه شوهرم دراز بکشه رو مبل یا باهم بریم تو اتاق خواهرم میاد ب من میگه چتتتتونه انقد پیش همین زشته چرا شوهرت نمیره بشیته پیش شوهر من

بعد میگی شوهر خواهرمو بیشتر از داداشم دوست دارم این کجاااش دوست داشتنیه؟؟؟؟  باید خیلی رک بگی ...

منظورم اینکه ازشون متنفر نیستم با اینکه اینجورین باز دوسشون دارم هی محترمانه میگم بهشون اصلاااا فایدع نداره

به سلامتی ایشالا اخه ادم با خود این جور کسی مثل خودشون برخورد کنه قشنگ کلی حرف با ادم میزنن

اره بخدا ۴ نفرن صبح ک پامیشن میرم تو اتاق میبینم ۶ ۷ تا لیوان بشقاب قندون تو اتاقه هرروز صبح بریز بپاش ی وقتایی غذا درست میکنه من ظرفارو میشورم انقد ظرف کثیف میکنن 

بعد غذا ک درست میکنه خودشم غذا میکشه برای شوهرش میکشه اول میده ب اون بعد باید تقسیم بندیشو ببینین برای شوهرش ی بشقااااب پررر میکنه بعد برای منو شوهرم نصف بشقاب میده مثلا ما دو نفریم بعد غذای شوهرش همیشه بیشتره

خیلی زشته به خدا کارشون من اعصابم خرد شد

اره خودم دارم دیوونه میشم بعد مثلا نشستیم ب شوهرش میگه میلاد جان چایی میخوری بیارم اونم میگه ارع بعد خواهرم میگه ابجی پاشو چایی بذار بعد منم میذارم میام میشینم اماده ک شد میرم میریزم بعد میگم پیشنهاد میدی خودت برو درست کن شوهرش میگه ما مهمووووونیم