2777
2789
عنوان

کسانی که کنکوری هستن لطفا بیایین

75 بازدید | 5 پست

از ۱۱ تیر امسال شروع کردم واسه کنکور البته نمیشه گفت بکوب تا الان خوندم تق و لقی بوده بعدشم مت فک میکنم خیلی خوب یا  نگرفتم  تا الان با یه کانالی توی تلگرام بهم معرفی کردن فیلم آموزشی داره به نظرتون کار درستیه از اول دوباره بخوام شروع کنم و با فیلم آموزشی پیش برم؟؟ وقتم هدر نرفته اینجوری؟

امروز

پیشنهاد نمیکنم 

از جایی شروع کن که مشکل داری و وقتت رو هدر نده برای چیزایی ک بلدی

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ی چیز بگم ؟

من اصلا نخوندم ۲سال هم ک کلا مجازی بود 

فقط ۲ ماه درس خوندم(فقط دینی و ادبیات 

یعنی انقدر کم خوندم ک یدونه کتاب و هم تموم نکردم..تخصصی هم یک صفحه هم نخوندم در این حد.

ولی سوالارو شانسی جواب دادم با حس😁رتبه ۲هزار هستم در خدمت شما البته خنگ نیستما ولی هدفم دانشگاه نبود و همنیجوری کنکور دادم ک داده باشم ولی با رتبه م پرام ریخت 🤣اگ فقط یکم عمومیارو کمتر زده بودم رتبه م ۳رقمی میشد اینم بگم ک من همه ی عمومی هارو منفی زدم همشش منفی ۴ و ۵.. تخصصی هارو هم ۲ یا ۳ تا کتاب کلا ت مدرسه نداشتیم یعنی رسما راجبشون هیچی بلد نبودم ولی سوالایی ک جواب دادم همون درسارو ۱۰ درصد و.. زدم🤣شما کار من و انجام نده شانسی زدن خوب نیست🤣موفق باشی عزیزم

حال ندارم.
من ی چیز بگم ؟ من اصلا نخوندم ۲سال هم ک کلا مجازی بود  فقط ۲ ماه درس خوندم(فقط دینی و ادبیات& ...

عزیزم مطمعنا رتبطو با ۲۰۰ هزار اشتباه دیدی خواهر من درصداش همه بالا ۳۰ درصد بودن رتبش شد ۱۲ هزار

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.