2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم رتبم ۳۵۰۰ بود 

اما دوستم که ۶۰۰ شد 

با هم شروع کرده بودیم هر دو از تابستونی که میخواستیم وارد سال جدید بشیم 

من حوصله استرس کشیدن برای رتبه پایین رو نداشتم در حد خودم میخوندم 

به ساعت مطالعه ربط نداره 

چون ما یکی بودیم 

به میزان کیفیت مطالعه مربوط هست 

البته من ساعت مطالعم یکم کمتر بود حوصله نداشتم زیاد بخونم😂

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
چه عالی شدی افرییین .دوستت چقدر میخوند و خودت ؟

قربونت 

اون زمان البته فرق میکرد کنکور با الان 

باید روش خودت رو پیدا کنی 

روزای من ۵ ساعت میخوندم دوستمم همین حدودا (مشاور میگفت هفت اما من گوش نمیدادم😂🥴)

دیگه اخراش رسید به ۱۰/۱۲ و اینا 

اما بازم میگممم ببین خودت چه مدلی هستی 

امتحان کن روش هارو 

من صبح خیلی میخوندم عصر در حد دوساعت 

اما دوستم صبح ۱۰ بیدار میشد دو ساعت میخوندم و عصرا ۵ ساعت و اینا 

هر دو هم اون رشته ای که میخواستیم رو قبول شدیم 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
چه عااالیی .میشه روشاتونو به منم بگین و از الان میشه زیر 2000 اورد؟

آره عزیزم فقط اینجوری نباشه که یک روز نخونی هر روز شده ۸ ساعت بخون تا عقب نیوفتی حتما برنامه داشته باش ک تا عید چ مباحثی بخونی هم برنامه کوتاه مدت و هم بلند مدت داشته باش