2777
2789
عنوان

علائم بارداری تو بی بی چک زدم هاله افتاد دوتا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 76 پست
ولی آزمایش منفی.وندفو هم منفی. آخه چرااااا  اعصابم خورده

چند روز صبر کن انشاالله خیره 

من چهارسال منتظرم صبرم تموم شده بچه ام الان هشت سالشه

خدایا شکرت😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یدونه دارم. یه پسر سه سال و نیمه.  همه امید و آرزومه.  خیلی سخته مادر شدن. اما طبیعت ...

منم مادرم ولی یه وقتایی خستم دلم میخواد مال خودم باشم بدون هیچ مسولیتی بچه داشتن شیرین ولی در کنارش یه سختایی داره که فقط رو دوش مادره 

منم مادرم ولی یه وقتایی خستم دلم میخواد مال خودم باشم بدون هیچ مسولیتی بچه داشتن شیرین ولی در کنارش ...

ببین من شوهرم دائم به ماموریت های کاریه. همش شهرستانه.نیست. خودمم و یه بچه سه ساله.که نق میزنه و گریه میکنه و قطعا زحمت و مسوولیت داره‌. ولی من با تمام اینها توی کاری که بهش علاقه دارم ، دارم پیشرفت میکنم به لطف خدا. نذار چیزی که طبیعت زندگیه ، زمین گیرت کنه. خدا آنقدر زن رو قدرتمند آفریده. زنها واقعا قوین. فقط زور بازو ندارن. وگرنه جسم و روحشون قویه. خصوصا وقتی مادر میشن.شما هم قوی ای ، فقط خستگی غلبه کرده به قدرتت. اگر شرایطشو نداری ، دست بچتون بگیر و پای به پای پچت پیشرفت کن و لذت ببر. بچه اوایل اذیت میکنه ولی چون یه نهاله ، زود عادت میکنه به شرایط

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
اره انشاالله جفت مون باردار باشیم 

الهی امین. فقط باید صبر کنیم‌

من که نه علائم پری دارم نه حاملگی

فقط سرگیجه دارم گاهی.

دو سه روز پیش سردرد کردم سابقه سردرد ندارم من‌ .تخمدان چپمم درد گرفت

شک کردم. بی بی زدم.

همشم سردمه من. پاهام یخ.

فکر کنم اگر برای من خبری باشه، تازه لانه گزینی شده. 

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
الهی امین. فقط باید صبر کنیم‌ من که نه علائم پری دارم نه حاملگی فقط سرگیجه دارم گاهی. دو سه روز پ ...

منم تخمدان سمت چپم و زیر شکم کمر درد میکنه خیلی بی حالم همه اش خوابم

خدایا شکرت😍😍