2777
2789
عنوان

رد کردن خواستگار فقط فقط بخاطر

945 بازدید | 15 پست

چهره اش رو دوست نداشتم

اخلاق خوبی داره  اجتماعی هست سر صحبت 

ولی چهرش ب دلم نمیشینه بخاطر همین ردش میخوام کنم

پسره خانواده دار خیلی مهربون ان بیشتر مادرش به دلم نشست تو روستا زندگی میکنن از فامیلای دور مادرم هستن  ولی قرار شد ک اگه من جواب مثبت بدم مادرم گفت دخترم روستا نمیاد پسره هم گفت کارم آبادانه بیشتر 

پدرش اینا کشاورزن خیلی وضعشون خوبه پسرهم گفت گاهی وقتا که کارم میخوابه با پیمان کار هست کارشون هرچندماه  یک بار میخوابه بعد از ۲۰ روز بهشون زنگ میزنن ک بیان سرکار 

میگفت کار جدید گیرم بیاد میرم با پدرم رو زمین 

نصفی میکاریم منظورم اینه یه روز بیکار نمیشینه خونه پس انداز داره ولی ماشین نداره خونه هم نداره ۲۷ سالشه خواهرم میگه بهش جواب مثبت بده خواهرم شوهرش عربه شوهرش خیلی خوبه ولی خواهرم میگه یکی با هم زبون خودت ازدواج کن بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهرش در چه حد به دلت نمیشینه؟؟ 

شرایط خودت چیه؟؟؟ 

اگه ظاهرش واااااقعا غیرقابل تحمل هست برات، ردش کن. 

خودت هم روستا هستی عزیزم؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

من یه پسرخاله دارم جونشم برام میده 

خونه و ماشین و همه چی داره 

میگفتم خوشم نمیاد ازت می‌گفت اصلا نزدیکت نمیشم فقط از دور نگات کنم،

هیچوقت نتونستم خودمو راضی کنم قیافشو تحمل کنم،سالها با خودم کلنجار رفتم نشد که نشد 

جواب رد دادم،هر دوتامون بچه داریم ولی بازم تا منو میبینه جلوم خم میشه میگه سلام بانو،به همه هم میگه هیچی عشق اول نمیشه

من بودم رد میکردم

بازم به شرایط خودت نگاه کن

امااین ادم موردای مثبت دیگه ای نداره که از لحاظ چهره حالا ادم کوتاه بیاد و بگه بقیه شرایطش اوکیه 

هرچند که اگه همه چیشم اوکی بود بازم قیافه رو نباید بیخیال بشه ادم

چه سبک

خیلی اصلا تو دل نمیره صدسال هم می‌گذشت جوابم منفی بود 

دفعه ی پیش عروسی یکی از آشناها بود عادی سلام و احوال پرسی کردم 

موقع خداحافظی تا سوار شدنمون تو ماشین دنبالمون اومد بعد جلوی همسرم و مامانم  گفت بعضی‌ها که اصلا مارو تحویل نمیگیرن😐

به همسرم گفتم خوب اینو تحمل میکنی،بخدا من خواستم بزنم تو دهنش،گفت ولش کن اصلا برات مهم نباشه،مهم اینکه تو شناسنامه منی