2777
2789
عنوان

دوتا بچه پشت هم

253 بازدید | 11 پست

میشه منو دلداری بدید کارم رسیده به خودکشی دیگه

حالم خیلی بده

دخترم ۵ ماهش بود که حامله شدم باز اطرافیان نزاشتن بندازم الانم مثل سگ پشیمونم چرا ننداحتم دو ماه دیگه زایمانمه.خیری سخته نه؟بیچاره شدم؟؟؟؟؟؟کسی تجربه داشته

برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️

خدا خواستع. 

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکه پشیمونی از ننداختنش چرا برای سلامتیش درخواست صلوات کردی؟

بچه بچه است فرقی نداره

اونم یه بچه است مثل بچه اولت 

تقصیر اون نیست شما حواست نبوده 

به دنیا میاد بزرگ میشه این روزام میگذره

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

مبارکت باشه گلم.. خیـــــلی سخته نیدونم ولی اولا کاری ک شده دوما باهم بزرگ میشن سختیاش فقط ی دوره هس.. نگران نباش خدا کمکت میکنه گلم. تو مادری گلم.. مادر ک اینقد ضعیف نمیشه. 🌹

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

اینجوری نگو دوست منم دقیقا مثل شما شد ازش میپرسم میگه اتفاقا خیلی بهتره و راحت ترم و اینا قشنگ با هم بازی میکنن کار به من ندارن میگفت بچه اولش هم زود مستقل شده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نه چرا بیچاره شی

سخت هست،حتی اگه فاصله سنی شون زیاد بود بازم سخت بود،بچه بزرگ کردن سخته

ولی نترس همین کارایی که برا بزرگه میکنی،همونارو برا کوچیکه هم باید انجام بدی

یه خوبی داره که ۳ سال زحمت میکشی و تموم،۲ تا بچه بزرگ میکنی

بعدش باهم بازی میکنن،از بارداری اولی تا ۱ سالگی بچه دوم اذیت هاش برا توئه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

عزیزم من یکیو میشناسم که سه ماه از زایمانش می‌گذشت حامله شد، طفلی اوایل خیلی بهش سخت گذشت ولی الان که بزرگ شدن خیلی راضیه، میگذره این روزا عزیزم ، ناشکری نکن  

سوره فلق و ناس رو زیاد بخون و به خدا پناه ببر که این وسوسه ها سراغت نیاد