2777
2789
عنوان

بچه‌پرروهای فضای مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 34 پست

بین مدیر گروهو دختره رو بهم بزنی(😁شوخی)

به نظرم  این دونفر بهم علاقه دارن حسادت اون خانومم دلیلش همینه حس امنیت نداره دیگرانو تخریب میکنه که جایگاه خودش حفظ بشه.کاری هم نمیشه کرد اگه تونستین حس امنیت بدین بهش که عشقشو نمیدزدین

🍏سرگروه سبز 🍏.  وزن فعلی ۵۵ وزن هدف 52
از این بچه های پرو و بی ادب چه مجازی چه حقیقی دور و بر همه هسش بی توجه باش و جوابشو نده خودش ضایع می ...

ولی زیاااد مادرهای کوچولو دیابتی که تو پی وی حرف می‌زنیم دلشون پره از این 

خیلیا لفت دادن بعد به خودش مینازه دارم کمک میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله  با انجمن گابریک تماس بگیرید و کلاس مجازی کنترل شرکت کنید

چطوری ؟ میشه لطفا راهنمایم کنین 

مردم اینجا☝️🙃         گمان میکنند!🤔      چون دختریم🧕😃                خیلی ضعیفیم !🚶‍♀😑💔       هیچ کاری از دستمون بر نمیاد😒🔪        بایدبگم که🥺.   دختر رو اشتباه تلفظ کردین🤞🏻😜.     دختر آظریفن😁💚.      نه ضعیف😊  ☝🏻         اگه پای مردونگی بیفته🤪✊🏻   از مردای الان😉✋.     مردتریم😼👊🏻     خودم تکی😏🖐🏻   یه پا ارتشم😎🔥              و۰۰۰به امید اون روز رخ مولایم حضرت مهدی (علیه سلام) راببینم🥺
وا مجازیه دیگه چیکار داری اگه خیلی حالتو میگیره با یه اکانت جدید برو تو گروه باهاش دعوا کن پی ویش بر ...

اسی اینم راه حل خوبیه 

چند تا اکانت دیگه داشته باش و تو گروه اد کن بعدم هر حرفی که میزنی پشتش با اکانتای دیگت هی تایید و تشویق کن اگه اونم چرند گفت با اکانتای دیگه به طرفداری از خودت بتوپ بهش و بنشونش سر جاش 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
بین مدیر گروهو دختره رو بهم بزنی(😁شوخی) به نظرم  این دونفر بهم علاقه دارن حسادت اون خانومم دل ...

دقیقا به نکته خیلی خیلی دقیقی اشاره کردی نکنه مال اونجایی کلک اره؟

میشناسیش اون سلیطه خودخواه رو

چطوری ؟ میشه لطفا راهنمایم کنین 

انجمن اطلاع رسانی دیابت گابریک

🌐 gabric.ir

☎️ ۰۲۱-۸۲۴۳۳

📷 instagram.com/gabric_dia

ادمین کانال:

@gabricpr

مشاوره آنلاین دیابت:

@gabricpc

گا#  بریک_انجمن‌

تماس بگیر بهتره 

ولی زیاااد مادرهای کوچولو دیابتی که تو پی وی حرف می‌زنیم دلشون پره از این  خیلیا لفت دادن بعد ...

همونا که ازش شاکی هستن میتونستن حداقل به خاطر خودشون پشتت باشن و جوابشو بدن ولی متاسفانه بزدل و ضعیف هستن تو نمیتونی و نباید به خاطر رفتار مرض وار یه نفر دیگه خودتو محروم کنی از اطلاعات اون گروه بله این بار باید ارتش یه نفره باشی همون راه حلی که بهت دادم جوابه چن تا اکانت بساز و دلت رو خنک کن 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
انجمن اطلاع رسانی دیابت گابریک 🌐 gabric.ir ☎️ ۰۲۱-۸۲۴۳۳ 📷 instagram.com/gabric_dia ادمین ...

اگه بتونم اد شم احتمالا حالشو میگیرم 

اسی اینم راه حل خوبیه  چند تا اکانت دیگه داشته باش و تو گروه اد کن بعدم هر حرفی که میزنی پشتش ...

انقد بیخود هست این آدم.

تا بچه ها باهاش شوخی میکنن دوستای دیگه تگ می‌کنه بیان ایموجی خنده بذارن و طرف مسخره کنن 

انجمن اطلاع رسانی دیابت گابریک 🌐 gabric.ir ☎️ ۰۲۱-۸۲۴۳۳ 📷 instagram.com/gabric_dia ادمین ...

مررسی یعنی الان هر سوالی بپرسیم برامون میگن؟

مردم اینجا☝️🙃         گمان میکنند!🤔      چون دختریم🧕😃                خیلی ضعیفیم !🚶‍♀😑💔       هیچ کاری از دستمون بر نمیاد😒🔪        بایدبگم که🥺.   دختر رو اشتباه تلفظ کردین🤞🏻😜.     دختر آظریفن😁💚.      نه ضعیف😊  ☝🏻         اگه پای مردونگی بیفته🤪✊🏻   از مردای الان😉✋.     مردتریم😼👊🏻     خودم تکی😏🖐🏻   یه پا ارتشم😎🔥              و۰۰۰به امید اون روز رخ مولایم حضرت مهدی (علیه سلام) راببینم🥺
انقد بیخود هست این آدم. تا بچه ها باهاش شوخی میکنن دوستای دیگه تگ می‌کنه بیان ایموجی خنده بذارن و ط ...

پس خودش و اون دوستان مشکل روانی دارن بهش بگو جای حضور تو گروه دیابتی ها یه مشکل حادتری داره و اونم اعصاب و روان مشوش و کله ی خراب و مغز کوچیک زنگ زده ی پوسیدشه یه گروه تیمارستانی چیزی بره جوین بده موفق تره و به سلامت خودش و جامعه کمک میکنه اینجور 👌😂🤣

شما بگین می‌خوام پسر عمه ام عضو بشه و کلاس شرکت کنه نحوه کنترل قند یادتون میدن

ممنون

پس خودش و اون دوستان مشکل روانی دارن بهش بگو جای حضور تو گروه دیابتی ها یه مشکل حادترین داره و اونم ...

دقیقا 😅😅😅

یکی از بچه ها می‌گفت حرفی بهم زده انقد گریه کردم قندم بالا رفته 

من جنبم بالاست و جدیدا هم کاری به کار گروه خودشون ندارم 

مریض هستن کلا