2777
2789

ممنون میشم بگید میخوام بنویسم بچسبونم جایی جلو چشم

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘

الا بذکر الله تطمئن القلوب

من با این آیه آروم میشم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الا بذکر الله تطمئن القلوب من با این آیه آروم میشم 

عالی 

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
این نیز بگذرد

فعلا که بد میگذره برام دعا کن

میخوام اون روز رو ببینم که نگن سرنوشت بگن با دست نوشت. شایع

قشنگه🥺

فعلا که بد میگذره برام دعا کن

رد میشه مطمئن باش 

یک جمله قشنگ هست دوسش دارم میگه باید تاریکی کل وجود شما رو فرا بگیرد تا نور امید رو ببینید حالام همینه اگر اوضاع خیلی خرابه یعنی داری به جای قشنگ داستان نزدیک مییشی

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
رد میشه مطمئن باش  یک جمله قشنگ هست دوسش دارم میگه باید تاریکی کل وجود شما رو فرا بگیرد تا نور ...

خیلی ناامیدم متنت به دلم نشست خدا کنه همین جور که میگی باشه گریه ام‌گرفت🥺