2777
2789
عنوان

چه مدرکی خوبه برای این جامعه

253 بازدید | 17 پست

چه مدرکی خوبه تو ایران برا مسائل اجتماعی

تعداد رای : 17
نظرسنجی
دکترا
6
35%
کارشناسی ارشد
6
35%
لیسانس
3
17%
فوق دیپلم
2
11%

برای جامعه یا خوددت؟

کم دکتر بیسواد نداریم

کم دیپلم نداریم که همه جا بهش کار میدن

یک عدد عشق چای☕️🫖بفرما چایی؟ ترک زبان !!!!عاشق تنهایی...کیوت هسدم از همون واقعیای بی میک آپ😏گشتم نبود،نگرد نیست 🤤دوسداشتم سنمو زیاد نوشتم....چگونه خودت را ساختی؟ زخم ب زخم جوابمه ! امضاهای یه سریاتونو خیلی دوسدارم اما حسش نیست بخوام به اندازه همونا بنویسم یا به همتون بگم وای امضات  هاهاها🤣 تیکر بلند شدن موهام و چن تا هدفمه دوسداشتم بزارم آبی چون تیکرش قشنگ بود💙😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم من چون نزدیک ترین فرد بهم و چند نفر دیگه هم مدرک دکترا دارن میگم

مدرک تو جامعه خیلی خوبه یعنی دکتری داشته باشی ولی همزمان با اون هم رشد شخصیتی داشته باشی

اون موقع جامعه به بهترین شکل میپذیره

هر چه درخت پربارتر افتاده تر

مدرک پدر پولدار

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

هیچ کدوم ببری سرکوچه یه کیلو سیب زمینی بهت نمیدن همه جا شده آشنا وپارتی

بله استعداد درخشان مستمر دانشگاه شیراز نشسته اینجا نظرات تخصصی میده با مدرک فوق لیسانس و رتبه اولی و رتبه برتری کنکور😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه نفر شاید دیپلم یا سیکل داشت ولی طرف وضعش توپه همچی به مدرک نیست

مثلا من خالم یک لیسانس و یک فوق لیسانس داره الان داره بچه باری میکنه

و اینم مهمه که تو چه رشته ای مدرک میگیری 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
یه نفر شاید دیپلم یا سیکل داشت ولی طرف وضعش توپه همچی به مدرک نیست مثلا من خالم یک لیسانس و یک فوق ...

اصلا برا کار نگفتم برا کار که بدرد آشغالا خوبه برا مسائل اجتماعی مثل ازدواج و.... گفتم

هیچ کدوم ببری سرکوچه یه کیلو سیب زمینی بهت نمیدن همه جا شده آشنا وپارتی

واقعا. باورتون میشه یه نفر با سیکل رفته تو بانک!!!!! اونم با پارتی 

اونوقت یک نفر که مدرک درست و حسابی داره باید بشینه تو خونه تا این بیسوادا برن جاش

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂