2777
2789
عنوان

دوستان کسی بیداره حال پسرم خیلی بده کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 80 پست

لرز کرده به یخ کردنش توجهی نکن 

مدام دستمال خیس ولرم بزار جاهای داغ بدنش تبش که بیاد پایین لرز هم از بین میره 

از شدت تب لرز کرده

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر اگر تشنج کنه خدایی نکرده مشکل براش پیش میاد الا که میگی سردشه تب لرز داره که این هم بیشتر ریسک تشنج رو بالل میبیره اگه تشنج کنه خودت پشیمون میشی پاشویه فایده نداره بیشتر تبش میره بالا و لرزش هم بیشتر میشه فقط ببرش دکتر الکی به بچه دارو نده خطر داره

عزیزم یکی دوتا از بچه های فامیل که همسن بچه های شمان کرونا گرفتن میگفتن تا دو روز تبشون پایین چهل نمیومده و بستریشون کردن اما بعد یکی دو روز تبشون خوب شد خود بخود،الان خودم هم کرونا گرفتم دیشب تب زیادی داشتم رفتم دستشویی پامو با اب سرد شستم حواسم نبود، چنان لرزی گرفتم که پالتو زمستونیمو پوشیدمو و رفتم زیر پتو ولی به شدت داغ بودم اصلا تبمم پایین نمیومد، امشب هم حالم خوب بود رفتم دسشویی خودمو با اب گرم شستم سریع باز لرز گرفتم ، فکر میکنم برخورد اب با بدن تو این شرایط اصلا خوب نباشه البته تجربه خودمه

اگه نهایت تلاش ۳۹ باشه نبرش اورژانس ببرش حمام و از شونه به پایین روش آب ولرم بگیر سریع آبش پایین می ...

من خودم الان کرونا گرفتم هر وقت دسشویی میرم خودمو با اب گرم هم میشورم لرز میگیرم و تبم بالا میره فوری

بذار ببرتش دکتر 5 ساعته تب بر داره به بچه میده پایین نمیاد طفلک گناه داره

عزیزم الان آخه فقط رزیدنت هست توی بیمارستان و متخصص نیست

مگه اینکه ببره بیمارستان کودکان اگه تهران باشه اونجا متخصص ویزیت کنه

من خودم رو این قضیه خیلییی حساسم که رزیدنت بچمو ویزیت نکنه

عزیزم الان آخه فقط رزیدنت هست توی بیمارستان و متخصص نیست مگه اینکه ببره بیمارستان کودکان اگه تهران ...

بهتره تا سر از خود کاری کنه اخه ادم بزرگ نیس بچس نمیدونم چرا من انقد الان ناراحتم اخه بچه خودمم همینجوری بود نگران بچه اسی شدم خدا شفاش بده انشالله

بهتره تا سر از خود کاری کنه اخه ادم بزرگ نیس بچس نمیدونم چرا من انقد الان ناراحتم اخه بچه خودمم همین ...

انشالاه حالش خوب بشه زودتر

من خودم خیلی حساسم روی بچه و برادرام پزشکن واس همین می‌دونم تقریبا اول باید چه کرد

اگه از پاشویه جواب ندید ببره دکتر