2777
2789
عنوان

آب کردن شکم و پهلو

157 بازدید | 7 پست

دوستان من استعداد چاقی ندارم زیاد 

چون خیلی چیزای شیرین میخورم ولی به نسبت غذایی که میخورم چاق نمیشم زیاد 

همه جای هیکلمو دوس دارم ولی جدیدا یه کوچولو شکم و پهلو آوردم اصلا هم تحمل رژیم ندارم 

با ورزش میتونم فقط همون ناحیه رو آب کنم نمیخوام بقیه جاها آب بشن

ممکنه بنظرتون؟

گلم با ژل موضعی میشه من دارم هزاران رضایت مشتری هم داره

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر امکانش نیست ، نه با رژیم نه با ورزش نمیشه لاغری موضعی داشت ، اما با رعایت برنامه غذایی و ورزش اصولی میتونین اندام متناسب و منطقی داشته باشید 

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺

[QUOTE=248906407]خیر امکانش نیست ، نه با رژیم نه با ورزش نمیشه لاغری موضعی داشت ، اما با رعایت برنامه غذایی و ورزش اص ...[/QUO

خب بقیه اعضای بدنم متناسبه 

نمیخوام اونا لاغربشن 

ینی با ورزش های مخصوص همون قسمت بقیه جاها هم تحت تاثیر قرار میگیرن؟

خب به دن نمیشه دستور داد فقط این قسمت ها چربی بسوزونن و بقیه اندام ها تغییر نکنن، فقط با عمل زیبایی میشه به این خواسته رسید ، اما اگر بخواین از راه ورزش به هدفون برسیم باید تغییر در باقی قسمت ها هم بپذیرید که البته میشه با برنامه ورزشی صحیح فرم اونها رو هم تا حدودی حفظ کنید ، پیشنهاد میکنم پیج fitmissinsta , رو چک کنید چندین بار در خصوص صحبت کردن ، و واقعا علم این موضوع رو دارن و دروغ و وعده های جذاب نمیدن 

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺