من ۱۵ سالمه دخترم دوستم هم همینطور ما ۸ساله باهم بودیم ینی از ۷ سالگی تا ۱۵ سالگی همکلاسی بودیم
اول های دوران دوستیمون اصن باهم تو گوشی ارتباط نداشتیم ن کرونایی بود ن معتاد ب گوشی🥲💔
بعد ها ک کرونا اومد مجازی شد درسامون ما تو گوشی هم ارتباطمون باهم خیلی شدید بود چون بهترین و صمیمی ترین دوستای همدیگ بودیم حتی از رابطه خواهری هم بیشتر باهم رابطه داشتیم ولی خونواده هامون نه خلاصه اواخرا ک ب گوشی معتاد شده بودیم مث همیشه باهم چت میکردیم ساعت ۲ شب بود باهاش چت میکردم نمدونم چی شد چ گفتم بهش باهام قهر کرد و پیام داد ک دیگ هیچوقت باهات حرف نمیزنم همون دقه گوشیم زنگ خورد شماره ناشناس بود دادم ب مامانم مانان ک گوشیو باز کرد دید ی مرد بدون سلام با فحش و.........حرف میزنه بابام هم کنار مامانم بود بابام گوشیو گرف ب مرده گف چ میگی اقا بدون سلام فحش میدی اصن بگو ببینم کی هستی گف بابای دوس دخترتون من پام لرزید افتادم زمین گفتم ینی بهتریم دوستم بم خنجر زد؟ساعت ۱ و نیم شب بود مامان دوسم گوشیو گرف گف مواظب حرفای دخترتون باشین منم فق چون دوستمو خیلی زیاد دوست داشتم بهش عشقم میگفتم هردومون تو ی محله زندگی میکردیم ب ی مدرسه میرفتیم
بابام همون دیقه ک گوشیو قط کرد عصبانی شد گف تو چیکار کردی چ گوهی خوردی و...... ول من اصن هیچ کاری نمکردم دوهفته هم تنبیه شدم واس گوشی برنداشتن😑💔
ولی من هنوزم دلم پیش اون دوستم گیر کرده اخه میدونین اخرای مدرسه مون ک بود قبلا میگف حتما از ط و از خودم ی نقاشی میکشم و مدیم ب ت تا همیشه منو ب یاد بیاری اخرین روز مدرسمون ک بود ی نقاشی داد بم با اشک و گریه البته ب روش نیاورد انکار با هزار بدبختی تحملش میکنه من خودم انقد گریه کردم اومد بغلم کرد گیرم گرف بغلش گریه کردم اونم شروع کرد ب گریه کردن ما ی دو ماهی میشد بعد از دعوامون ب همدیگ پ نمیدادیم چون خونواده مون اصن راضی نبودن چون این دعوا درواقع خانوادگی بود ولی خوب اونوخودش بم پیام داد من میدونم ک اون اصن مقصر نی خونواده شن ک مقصرن و منم هیچ کاری نکرده بودم
الان هم دلمون برا همدیگ تنگ شده ول اصن ب رومون نمیاریم ماهم ک اسباب کشی میکنیم اینو بش گفتم گریش گرف گف حتما ی روزی بیا مدرسه میبینمت الان قرار گذاشتیم ی هفته بعد میبینیم همدیگ رو ینی اونقد صمیمی بودیم و هستیم ک نمتونیم از همدیگ جدا بشیم🥲💔
الانم هروق چشم ب نقاشیه میوفته گریم میگیره💔
هروق باهم دیگ چت میکنیم اصن خونواده مون نمبینن