2777
2789

من ۱۵ سالمه دخترم دوستم هم همینطور ما ۸ساله باهم بودیم ینی از ۷ سالگی تا ۱۵ سالگی همکلاسی بودیم

اول های دوران دوستیمون اصن باهم تو گوشی ارتباط نداشتیم ن کرونایی بود ن معتاد ب گوشی🥲💔

بعد ها ک کرونا اومد مجازی شد درسامون ما تو گوشی هم ارتباطمون باهم خیلی شدید بود چون بهترین و صمیمی ترین دوستای همدیگ بودیم حتی از رابطه خواهری هم بیشتر باهم رابطه داشتیم ولی خونواده هامون نه خلاصه اواخرا ک ب گوشی معتاد شده بودیم مث همیشه باهم چت میکردیم ساعت ۲ شب بود باهاش چت میکردم نمدونم چی شد چ گفتم بهش باهام قهر کرد و پیام داد ک دیگ هیچوقت باهات حرف نمیزنم همون دقه گوشیم زنگ خورد شماره ناشناس بود دادم ب مامانم مانان ک گوشیو باز کرد دید ی مرد بدون سلام با فحش و.........حرف میزنه بابام هم کنار مامانم بود بابام گوشیو گرف ب مرده گف چ میگی اقا بدون سلام فحش میدی اصن بگو ببینم کی هستی گف بابای دوس دخترتون من پام لرزید افتادم زمین گفتم ینی بهتریم دوستم بم خنجر زد؟ساعت ۱ و نیم شب بود مامان دوسم گوشیو گرف گف مواظب حرفای دخترتون باشین منم فق چون دوستمو خیلی زیاد دوست داشتم بهش عشقم میگفتم هردومون تو ی محله زندگی میکردیم ب ی مدرسه میرفتیم 

بابام همون دیقه ک گوشیو قط کرد عصبانی شد گف تو چیکار کردی چ گوهی خوردی و...... ول من اصن هیچ کاری نمکردم دوهفته هم تنبیه شدم واس گوشی برنداشتن😑💔

ولی من هنوزم دلم پیش اون دوستم گیر کرده اخه میدونین اخرای مدرسه مون ک بود قبلا میگف حتما از ط و از خودم ی نقاشی میکشم و مدیم ب ت تا همیشه منو ب یاد بیاری اخرین روز مدرسمون ک بود ی نقاشی داد بم با اشک و گریه البته ب روش نیاورد انکار با هزار بدبختی تحملش میکنه من خودم انقد گریه کردم اومد بغلم کرد گیرم گرف بغلش گریه کردم اونم شروع کرد ب گریه کردن ما ی دو ماهی میشد بعد از دعوامون ب همدیگ پ نمیدادیم چون خونواده مون اصن راضی نبودن چون این دعوا درواقع خانوادگی بود ولی خوب اونوخودش بم پیام داد من میدونم ک اون اصن مقصر نی خونواده شن ک مقصرن و منم هیچ کاری نکرده بودم 

الان هم دلمون برا همدیگ تنگ شده ول اصن ب رومون نمیاریم ماهم ک اسباب کشی میکنیم اینو بش گفتم گریش گرف گف حتما ی روزی بیا مدرسه میبینمت الان قرار گذاشتیم ی هفته بعد میبینیم همدیگ رو ینی اونقد صمیمی بودیم و هستیم ک نمتونیم از همدیگ جدا بشیم🥲💔

الانم هروق چشم ب نقاشیه میوفته گریم میگیره💔

هروق باهم دیگ چت میکنیم اصن خونواده مون نمبینن

ولش کن بعضی آدم های خانواده نرمالی ندارند  و در نهایت باعث دردسر برات می شن   همون بهتر که رابطه ات قطع شد   آدم که قحط نیست برو یه دوست دیگه پیدا کن!! 

چه خانواده بیشعوری داشته که مرد گنده زنگ زده به دختر مردم فحش بده!!!!!   چقدر بدم آمد!!  

یا ارحم الراحمین

نقاشی رو هم از جلو چشمت بردار کم کم فراموشش می کنی!!

گاهی اوقات یک اتفاقاتی می افته تا یه فصل از زندگیت تموم بشه و یه فصل دیگه تو زندگیت شروع بشه!!  اون آدم دوره اش تموم شد  بزارش کنار و برو دنبال فرصت ها و آدم های جدید زندگیت!!!!

یا ارحم الراحمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی آدم ها فکر می کنند دخترشون شاهزاده هستند و بقیه دخترهای مردم رعیت های بی ارزش هستند!!!!!!

حالا خوبه نزدیکت نبود وگرنه یوقت با مشت می زد تو صورتت!!!!   واله اینها نرمال نیستند   هر کاری ازشون میاد!!!!

یا ارحم الراحمین
بله دیگ هر کاری ازشون بعیده والا دو روئن اینا🤧

تو زندگیت سعی کن با آدم حسابی ها دوست بشی   آدم های با فرهنگ و با شعوری که مدام تو رو بالا بکشند   مدام بهت انگیزه بدهند که درس بخونی و پیشرفت کنی!!  چیزهای خوب یاد بگیری   همیشه برای خوب تر شدن اونها رو الگو بگیری!!!    

با هر آدمی که سر راهت قرار می گیره دوست نشو  بعضی ها فقط سوهان روح هستند  ذهن و فکرت با حرف ها و افکار سطح پایینشون پر می کنند!    یه روز به خودت میایی می بینی شدی شبیه اونها!!!!

به پدر و مادرت اعتماد کن  اونها صلاح زندگیت می خواهند!!

یا ارحم الراحمین

ب حاطر اون دعوا زیادی تنها شدم اعصابم خورد شد حتی افسردگی هم گرفتم باعث شدم دوستای دیگ م هم ازم فاصله بگیرن تحملش سخته ولی خو دیگ چاره ای نی 

ب هر حال خونواده مهم ترین چیزه

ولی خوب سخته دوست ۸ ساله تو ک باعث خنده ت بود و دلخوشیت بود و تو غمات همراه بودو فراموش کنی🥲💔

سخته ولی نشدنی نیست!!  

زیاد بهش فکر نکن!   فرض کن ازدواج کرده و رفته دنبال زندگیش!!  همین!!  

فکر کن به دوست پسر پیدا کرده و به چای اینکه دیگه وقتش با تو بگذرونه   با اون وقتش می گذرونه!!   بعید هم نیست !!!

اتفاقا سبب خیر شد که دیگه وقتت بزاری برای کنکورت!!!  

یا ارحم الراحمین