2777
2789
عنوان

خون ریزی رحم بر اثر ضربه💔

6338 بازدید | 23 پست

سلام 

خانما کسی اطلاع داره اگر کسی ضربه شدید بخوره تو دعوا بیهوش بشه و رحمش خونریزی کنه خطر ناکه؟😔

خودم  نیستم برای کسی میخوام

بعدم اینکه لطفا نیاین بگین بره دکتر خودم عقلم میرسه از دکترش برای فردا وقت گرفتم فقط میخوام استرس خودم کم بشه💔

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر سزارین دومم ۵ روز جلو تر درد زایمان داشتم تا رسیدم بیمارستان کیسه آبم پاره شد ۵ سانت دهانه رحمم باز شده بود دکترم میگف رحمت خوریزی کرده بود اگر دور تر اومده بودی ن خودت ن بچه ات نمیموندین

اگه اطمینان داری از موضوع نمون تا فردا چون خطرناکا

بار داره؟ اگه خونریزی هست که بیمارستان بره

نه باردار نیست با دکترش صحبت کردم گفت فردا بیاد ببینمش

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
من سر سزارین دومم ۵ روز جلو تر درد زایمان داشتم تا رسیدم بیمارستان کیسه آبم پاره شد ۵ سانت دهانه رحم ...

یعنی خونریزی رحم ممکنه کشنده باشه؟😔

ممکنه از چی باشه پس؟

شدت ضربه و ضعف بدنی هم میتونه باشه اخه خونریزی رحم خیلی خطرناکه 

من بخاطر اینکه بعد از زایمانم خونریزی نداشته باشم ک ب رحمم فشار نیاد تا یه هفته هر روز تو بیمارستان آمپول میزدن

شدت ضربه و ضعف بدنی هم میتونه باشه اخه خونریزی رحم خیلی خطرناکه  من بخاطر اینکه بعد از زایمانم ...

وقتی بعدش بیهوش شده ممکنه علامتش باشه که رحمش خونریزی کرده؟ یا نشونه ضعف بدنش بوده؟

خب خون ریزیه رحم  ممکنه حتی باعث بشع  قدرت باروریه ایشون کم بشه . کلا خیلی خطرناکه

نه دیگه نمیخواد باردار بشه فقط خودش اتفاقی براش نیفته😔