2777
2789

بچه ها با اینکه تحصیل کرده و شاغلم ولی با طلاق گرفتن احساس میکنم پوچ شدم.‌تازه ۳۱ سالمه. بچه نداشتم از شوهرم.‌دادگاه شوهرمو مجبور کرد طلاقم بده و حتی اگه ازدواج مجدد کنم مهریه ازدواج قبلیم هست. بچه ها روحیه ام خراب شده. احساس میکنم دیگه مورد خوب نمیاد برام و همشون مشکل دار که خانمهاشون ازشون جدا شدن میان 😔 شما موردایی میشناسید که طلاق گرفتند توی سن و سال من ولی با مورد بهتر از قبلی ازدواج کردن؟ 

ان‌شالله خوشبخت بشی

ولی خب موردایی که جدا شدن 

شاید اونا هم خانومشون بد بوده

از پایه همه رو رد نکن

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله.

یکی از اقوام نزدیکم 

خانم با یک بچه بود

شوهر قبلیش اعتیاد داشت و دست بزن 

ازش طلاق گرفت دوسال بعد با یه آقا پسری ازدواج کرد خداروشکر این پسر و خانوادش این خانم و دخترش رو رو چشمشون میزارن. خدا خیرشون بده

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰

چرا مگه مشکلت چی بود که دادگاه مجبور کرده طلاق بده؟

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......

من هم طلاق گرفتم و ازدواج مجدد.. هیچ کس نفر اول نمیشه.. چون تو اوج جوونی ی چیزایی باهاش تجربه کردی..ولی خواهشاً تا مورد خوب پیدا نشده سعی کن تو کار و تحصیل پیشرفت کنی.. نذار روزات الکی بره ک افسردگی میگیری

برا چی طلاق گرفتی. میخای چیکار جا تو بودم اصلا دیگه به ازدواج مجدد فکر نمیکردم

شوهرم کلکسیون مشکل بود. خیانت سه بار پشت سر هم به فاصله یکی دو ماه، مشکل جنسی، بی عاطفه، حیله گری، خسیس، مادرش با من درافتاد خیلی بددهن و بی ادبه و به خانواده توهین و فحش میداد

من دارم جدا میشم شرایط شوهرم عالیه از نظر همه ولی من نخاستم ادامه بدم حتا الان هنوز دوسش دارم  و مطمئنم از لحاظ مالی و ظاهری و موقعیت اجتماعی مثل اون برام نیست ولی آرامش درونیم مهمتره.واینکه فعلا تا حداقل یکسال به ازدواج مجدد فکر نکن بزار این دوره سپری شه اگر کیس دلخواه پیدا شد چه بهتر اگر نه از تنهایی خیلی کمتر از انتخاب اشتباه آسیب میبینی .من که اصلا دیگه قصد ازدواج مجدد ندارم.