2777
2789
عنوان

اذوقه خواب

219 بازدید | 8 پست

🌀🌟*آذوقـــــه خـــــــــــواب*قبل از خوابیدن این موارد و انجام بدید👇

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

*1. ثواب ختم قرآن ببرید*

*با خواندن ٣ بار سوره توحید*

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

*2. پیامبران را شفیع خود گردانید*

*با ۱ بار صلوات فرستادن : اَللّهُمَّ صَلَّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدْ اَللّهُمَّ صَلَّ عَلی جَمیعِ الأنْبِیاءِ وَ الْمُرْسَلین*

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

*3. مومنین را از خود راضی کنید*

*با خواندن ۱بار ذکر زیر :*

*اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ وَالْمُسْلِمینَ وَالْمُسْلِماتِ*

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

*4. یک حج و یک عمره به جا آورید*

*با خواندن ۱ بار ذکر زیر:*

*سُبْحانَ الله، وَالحَمْدُ لله، وَلا اِلهَ اِلاَّ الله وَالله اَکبَرُ*

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟        

*5. اقامه هزار ركعت نماز*

*با خواندن ٣ بار ذکر زیر:*

*«یَفْعَلُ اللهُ ما یَشاءُ بِقُدْرَتِهِ، وَ یَحْكُمُ ما یُریدُ بِعِزَّتِهِ»*

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

*6.خواندن آیت الكرسی* 👈🏻 *رسول خدا (صلي الله عليه و آله) فرمود: هر كس آية الكرسي را در هنگام خواب قرائت كند، خدا او را و خانه‎اش و خانه همسايگانش را، ايمن خواهد كرد👈🏻 («اللهُ لاَ إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَ مَا فِی الأَرْضِ مَن ذَاالَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَ مَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ.»)*

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

*سوره فلق*

*(بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ ﴿١﴾ مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ ﴿٢﴾ وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ ﴿٣﴾ وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِی الْعُقَدِ ﴿٤﴾ وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ ﴿٥﴾)،*

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

*سوره ناس*

*(بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ ﴿١﴾  مَلِکِ النَّاس ِ﴿٢﴾ إلَهِ النَّاسِ ﴿٣﴾ مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ ﴿٤﴾ الَّذِی یُوَسْوِسُ فِی صُدُورِ النَّاسِ ﴿٥﴾ مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ ﴿٦﴾)*

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

*سوره كافرون*

*(بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم قُلْ یَا أَیُّهَا الْکَافِرُونَ ﴿١﴾ لا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ ﴿٢﴾ وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿٣﴾ وَلا أَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ ﴿٤﴾ وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿٥﴾ لَکُمْ دِینُکُمْ وَلِیَ دِینِ ﴿٦﴾)*

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

*التماس دعا شبتون خدایی*

*❁❁〰💫💫❀💫❀💫〰❁❁*💫💫

*تعجیل در فرج مولا صلوات*

*═❀══✼❀اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 💫💫💫💫💫❀✼══❀═*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی فداتشم فریماهی؟کلی دنبالت گشتم کاربری قبلیم ترکیداسمم عس۲۴ل بود یادته گلم بهم شماره یه خانوم سیده رو دادی که گفتی راهکار قرانی میده وخودش طلسم باطل میکنه من اصلا فکر نمیکردم جواب بگیرم ۴سال بود زندگیم رو هوا بود خیانتای پی درپی شوهرم بی محلیاش با یه بچه ۵ساله سختم بود جداشم کسیم پیشتم نبود ووضع مالیمونم اوکی نبود دخترمم مجبور بودم بدم به شوهرم اگه میخواستم طلاق بگیرم خدا خیرت بده که ایشونو به من معرفی کردی خیردنیااخرت ببینی ایشالا ایشالا هرچی از خدامیخوای بهت بده اومدم ازت تشکر کنم بابتش اسمتو بگو نمازشب که میخونم دعات کنم ویژه

سلام عزیزم خوبی فداتشم فریماهی؟کلی دنبالت گشتم کاربری قبلیم ترکیداسمم عس۲۴ل بود یادته گلم بهم شماره ...

سلام عزیزم خوبی ؟همون خانمی که توی تلگرام بود؟دقیق یادم نیست ولی یه بار به یه نفر شماره دادم .ولی خداروشکر خیلی خیلی خوشحالم که زندگیت درست شده انشاالله همیشه لبت خندون باشه و زندگیت پر از شادی و خوشبختی