چند سال پیش وقتی نامزد بودم موهامو رنگ گذاشتم رنگ ساده بعد دیگه اصلا کاریش نکردم موهام بلند بود تا زیر کمرم و مقاوم بود موخوره داشت ولی خیلی کم پر اینا نبود به اون رنگ موهام خیلی بد شد کلا وز شد پف میشد موخوره زد خیلی زیاد سسپاررمیکسیدم به خاطر اون به نظرتون مثلا هر ماه یه بار به یسپاررمیرفتم آرایشگاه الان هر کاری میکنم موهام بلند نمیشه و کم پشت هم هست البته کم پشتیش از اول بود ولی میخوام بلند باشه حسرتش تو دلم موند 😭😭😭😭😭😭بیاید عکس موهامو هم میزارم
منم موهام تا پایین کمرمه و کلی موخوره دارم هم میترسم کوتاه کنم و دلم نمیاد هم مجبورم هنوز ک دو دلم
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
یک ساعت قبل حموم روغن نارگیل بزن موهات و روغن کرچک یکبار از این یکبار از اون و روغن ارگان بخر بعد از حموم بزن موهات درست میشه، اگر میتونی هیرتامین اصل بخر بخور عالیه
اثلا کوتاه نکن من هی کوتاه کردم به خاطر موخوره دیگه رشد نکرد
خیلیه اخه پاییناش کم شده از بس موخوره داره میترسم بیاد بالا ارایشگاهم ک میریم ماشالله میگیم فقط موخوره کل میکنن ادم رو
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
بزار عزیزم . برنج و میخک رو بریز تو یه ظرف در بسته البته آب هم بریز روش بزار تو جتی تاریک مثلا کابینت بعد سه چهار روز بردار اسپری کن رو موهات لازم نیست بعدش بشوری هروقت رفتی حموم بشور باعث میشه موهات زود رشت کنه آبش رو بریز تو یه ظرف اسپری بعد بزن موهات
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬