2777
2789
عنوان

به قران کم مونده گریه کنم +عکس

644 بازدید | 40 پست

چند سال پیش وقتی نامزد بودم موهامو رنگ گذاشتم رنگ ساده بعد دیگه اصلا کاریش نکردم موهام بلند بود تا زیر کمرم و مقاوم بود موخوره داشت ولی خیلی کم پر اینا نبود به اون رنگ موهام خیلی بد شد کلا وز شد پف میشد موخوره زد خیلی زیاد سسپاررمیکسیدم به خاطر اون به نظرتون مثلا هر ماه یه بار به یسپاررمیرفتم  آرایشگاه الان هر کاری میکنم موهام بلند نمیشه و کم پشت هم هست البته کم پشتیش از اول بود ولی می‌خوام بلند باشه حسرتش تو دلم موند 😭😭😭😭😭😭بیاید عکس موهامو هم میزارم 

منم موهام تا پایین کمرمه و کلی موخوره دارم هم میترسم کوتاه کنم و دلم نمیاد هم مجبورم هنوز ک دو دلم 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط صفحه دوم میزارم عکسشو که گوگل نره

باشه عزیزم. ولی اکثرا الان همه کم پشت هستن

خدایا شکرت بابت تمام ‌نعمتهایی که بهمون دادی، سلامتی و خانواده بالاترین نعمتها هستند، شکرت خدای مهربونم

من که اینفد کوتا کردم عین علف هرز شده زود بلند میشه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
باشه عزیزم. ولی اکثرا الان همه کم پشت هستن

من مشکلم با کم پشت بودنش نیست که می‌خوام موهام بلند باشه سنم هم زیاد نیست ولی بلند نمیشه همش موهای بقیه میبینم می‌خوام گریه کنم 

اثلا کوتاه نکن من هی کوتاه کردم به خاطر موخوره دیگه رشد نکرد 

خیلیه اخه پاییناش کم شده از بس موخوره داره میترسم بیاد بالا ارایشگاهم ک میریم ماشالله میگیم فقط موخوره کل میکنن ادم رو 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بزار عزیزم . برنج و میخک رو بریز تو یه ظرف در بسته البته آب هم بریز روش بزار تو جتی تاریک مثلا کابینت بعد سه چهار روز بردار اسپری کن رو موهات لازم نیست بعدش بشوری هروقت رفتی حموم بشور باعث میشه موهات زود رشت کنه آبش رو بریز تو یه ظرف اسپری بعد بزن موهات

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
خوس به حالت چیکار میکنی بلند میشه ؟

بخدا هیچی میخام فقط بلند نشه میشه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️