2777
2789
اره میخام‌پاس شم🥲 بنظرت میتونم؟ قبلنم یه چیزایی خوندم اگه‌مثه دوران جمعبندی کنکور ۱۲ ۱۳ ساعته بخ ...

من هنو نرفتم دانشگاه نمیدونم عزیزم 💖

انشالله ک بتوتی 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

چه کمکی؟🥲

من هدف شغلیم پزشکی بود با مقاله هایی که خوندم خیلی دلسرد شدم یه گمراهی بزرگ 

میگن پزشکی تا پایان تحصیل درآمد نداری 

حقوق عمومی کمه باید حتما تخصص بخونی 

مثل بقیه جوانا نیستی و خوشگذرونی نداری 

فقط سه هفته تعطیلات تابستان و...

و میخواستم از شما بپرسم حقیقته یا نه؟

بنظرمن من که حالا نمیدونم علوم پایه زیاده یا نه ولی اراده قوی داشته باش یه کوچولو بیش از اندازه درس بخون شاید نتونی نمره بالا بیاری ولی پاس میشی و بعد سر فرصت میشینی اون مباحثی که تسلط نداری و سرسری ازش رد شدی رو میخونی❤️

خانم# دکتر آینده❤️❤️

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه بخشیش درسته عزیزم

از این هفت سال فقط سال آخر اونم با کشیکای سختش فقط ماهی یه ملیون میدن

سختی درساشم خیلی زیاده.ولی خب دیگه اقتضا میکنه که سخت باشه،آخه با مهم ترین موجودیت جهان سروکار داریم ما

حقوق عمومی بستگی ب نظر شما داره

مثلا پسرعموم پزشک عمومیه،ماهی حدودا ۲۰ الی ۲۵ میگیره،تخصصم دوست نداره بخونه

تخصص بگیری خیلی ببشتر میشه

راستش من خودم ترم چهارم عزیزم،دلیل اصلی انتخابم فقط علاقه بود.زیاد ب بعدش فکر نکردم گفتم بالاخره ی حقوق بخور نمیری میگیرم ولی تا آخر عمرم دیگه حسرت نرسیدن به شغل و رشته و افتخار مورد علاقمو نمیخورم

مرسییی🌹🥲امیدوارم

اره میخام‌پاس شم🥲 بنظرت میتونم؟ قبلنم یه چیزایی خوندم اگه‌مثه دوران جمعبندی کنکور ۱۲ ۱۳ ساعته بخ ...

چه بهتر از قبل هم خوندی بنظرم من چون وقتت کمه یک ساعت استراحت کن و مثبت فکر کن 

بعضی استرس ها ، گمراهی ها و... از فکر کردن زیاده اینو یه شنیدم و هم به عقب نگاه میکنم ثابت شده اس برام 

و حالا بعد از استراحت با انگیزه بلند شو 

من بهت ایمان دارم❤️

تو میتونی دوست من 

به این فکر کن بعد از اینکه نتایج امتحان بهت دادن بیای و بگی بچه ها پاس شدم😍

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

چه بهتر از قبل هم خوندی بنظرم من چون وقتت کمه یک ساعت استراحت کن و مثبت فکر کن  بعضی استرس ها ...

مرررسیی گل مهربونم❣️😍😍🌹

چشممم

واسم دعا کنین

ایشالا پاسم❣️🥲

خب یه بخشیش درسته عزیزم از این هفت سال فقط سال آخر اونم با کشیکای سختش فقط ماهی یه ملیون میدن سختی ...

بله درسته 

من پزشکی رو با توجه به علاقه و منطق انتخاب کردم و بعضی شرایط  

من هم از بچگی علاقه بود ولی از شما چه پنهون با این دلسردی ها علاقم کور شده 

ولی دوست دارم حقوق خوبی باشه و بتونم زندگی خوبی داشته باشم از اون طرف هم میگم نکنه جوونی به هدر بره و...

میتونم بپرسم شما چند سالته؟

و تفریح و اینا دارید؟

مرررسیی گل مهربونم❣️😍😍🌹 چشممم واسم دعا کنین ایشالا پاسم❣️🥲

فدات شم 

بله پاسی شما خیالت راحت❤️ 

استرس رو بنداز دور همین استرس های الکی امید هارو از آدم میگرن ولشون کن اهمیت نده 

تو میتونی😍😍😘

مرررسیی گل مهربونم❣️😍😍🌹 چشممم واسم دعا کنین ایشالا پاسم❣️🥲

عزیزم من برات درخواست دوستی دادم خیلی خوشحال میشم قبول کنی❤️ 

بله درسته  من پزشکی رو با توجه به علاقه و منطق انتخاب کردم و بعضی شرایط   من هم از بچگی ...

بله درست‌میگین

من ۱۹ سالمه

تفریحم دارم

البته از اول تابستون تا ۳ شهریور درگیر درسم هنوز😂😂